tag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post3100404589297562509..comments2023-09-06T10:23:50.269+02:00Comments on Tusen idéer och en fröken: Ber om bärFröken Fräkenhttp://www.blogger.com/profile/10149446959070347743noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-9695802248010301592012-07-20T21:33:37.860+02:002012-07-20T21:33:37.860+02:00...man kan ha i lite vaniljstång också om man känn......man kan ha i lite vaniljstång också om man känner fört.Klankishttps://www.blogger.com/profile/02576162481282358036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-82845737040593103892012-07-20T21:33:04.265+02:002012-07-20T21:33:04.265+02:00Precis, koka och i med socker. En baggis!Precis, koka och i med socker. En baggis!Klankishttps://www.blogger.com/profile/02576162481282358036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-17602169381244698842012-07-20T10:57:17.834+02:002012-07-20T10:57:17.834+02:00Vilken vacker bild! :) Ljuvlig...
Något annat som...Vilken vacker bild! :) Ljuvlig...<br /><br />Något annat som blir ljuvligt gott är om du värmer valfria bär ihop med lite socker (såsom ovan föreslagits). <br /><br />Kram!Karin Ahttps://www.blogger.com/profile/12940562756542815908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-56299748089746342392012-07-20T08:41:24.010+02:002012-07-20T08:41:24.010+02:00Åh du skriver så bra. Gillar att du är så självkri...Åh du skriver så bra. Gillar att du är så självkritisk :)<br /><br />Ha en bra dag önskar NetteSpets och Silverhttps://www.blogger.com/profile/09979242830327752718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-71305671788228296762012-07-19T23:18:59.354+02:002012-07-19T23:18:59.354+02:00Vad är det för fel på färska bär med vispad grädde...Vad är det för fel på färska bär med vispad grädde till?<br />ha en bra dagEwa`s Gallerihttps://www.blogger.com/profile/06209281063553605917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-3585948549196086782012-07-19T21:45:45.393+02:002012-07-19T21:45:45.393+02:00Bärsås är ju så gott! Ser att du redan fått bra ti...Bärsås är ju så gott! Ser att du redan fått bra tips!:)<br />Min symaskin fick jag när jag fyllde 20 år tror jag, eller 25, så den är några år nu då den var begagnad redan då. Än så länge funkar den perfekt för det jag använder den till!:)<br />Är mycket roligare att sy nytt än att laga. Blir ofta liggande saker som ska lagas hos mig, men det kändes rätt bra idag när dottern direkt tog på sig tröjan jag lagat.<br />KramGrodmammanhttps://www.blogger.com/profile/09015208858983444941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-1232430774219648112012-07-19T21:43:15.311+02:002012-07-19T21:43:15.311+02:00Istämmer med C ovan. Jag brukar ta frusna Björnbär...Istämmer med C ovan. Jag brukar ta frusna Björnbär & lite socker. Mycket gott!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-86843966609994682052012-07-19T20:53:48.951+02:002012-07-19T20:53:48.951+02:00Jag brukar värma hallon i micron inget socker det ...Jag brukar värma hallon i micron inget socker det gillar inte jag med det är ju en smaksak :-)likaså om du rör sönder bären eller inte.Man kan oxå göra varm sås på saft tex.Det står på potatismjöl paketet hur man gör :-)<br />KRAM från mig!Helenahttps://www.blogger.com/profile/12990105062450769674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-82355221944235848702012-07-19T20:43:32.059+02:002012-07-19T20:43:32.059+02:00Jag älskar att mixa hallon med florsocker och seda...Jag älskar att mixa hallon med florsocker och sedan sila bort kärnrester som blir. Så gott och man får en len, frisk och lite söt sås.Camillahttp://hantverkaregatan.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-61587797158090099192012-07-19T20:39:38.666+02:002012-07-19T20:39:38.666+02:00Hihi, kan tyvärr inte bidra med ett recept men hop...Hihi, kan tyvärr inte bidra med ett recept men hoppas du lyckas!:)<br /><br />Kram JohannaJohannahttps://www.blogger.com/profile/12772809596699426455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1167791604055325954.post-36843461738130228772012-07-19T20:23:08.449+02:002012-07-19T20:23:08.449+02:00Det är inte svårare än att du värmer på valfria bä...Det är inte svårare än att du värmer på valfria bär i en kastrull och häller på strösocker efter smak och rör om. Jag har gjort så med frusna hallon och det smakar super. De liksom smälter och går sönder så att det blir som sås. Funkar nog även att göra i micron. Plättlätt, jag lovar. Lycka till!Anonymousnoreply@blogger.com