fredag 18 februari 2011

Sova, sova, säng, säng, sängskåp

Här är det verkligen spännande. Rena rama actionfilmen faktiskt. Inte en lugn stund. Typ.

Jag varierar mig mellan att sova i sängen och att vila i soffan. Det är rent otroligt hur trött man kan vara fastän man inte gör annat än vilar.

Så då är det ju tur att man tidigare hunnit byta ut det blommiga tyget i dörrarna på mina två skåp, eftersom de är precis i synfältet när man slappar i soffan. Det brukar vara nog mycket som man känner måste bytas ut, just när man är sjuk (undras vad det kan vara för slags följdsjukdom?). Även stolsitsen har klätts om i ett smårutigt tyg sedan sist.

Nu känns det mycket lugnare i den här hörnan!Jag brukar alltid få frågor om var skåpen kommer ifrån när jag visar dem, så jag meddelar redan nu att de är sängskåp från Ikea som heter Visdalen. Dock finns de inte i produktion längre.

15 kommentarer:

Den där Victoria sa...

Jag brukar möblera om lite här och var när jag har varit hemma med sjuka barn osv.. men jag vet inte vad det kallas för, den åkomman *S*.

Ha en bra fredag med dig!

Kram Elvira

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja, det kan ju vara bra att ha något lugnt att vila ögonen på när man är sjuk. Inget som stressar upp en. :-)
Själv har jag många planer för helgen, så jag hoppas jag håller mig undan att bli smittad av alla småsjuka människor häromkring.

Och jodå...nog vill herr Fräken ha Mateusporslin i födelsedagspresent. Det är nog bara det att han inte riktigt vågar säga det rätt ut...

Nyanser av vitt sa...

Du ska ju ta det lugnt nu när du är sjuk så det är bara att lägga sig igen :O)

Jo sa...

En sjukling här också, men jag ids inte pyssla nåt alls... Uff!

Fina skåp!

Sofie sa...

Tjusigt! Söt rosa/lilafärg på kudden.

Vila på och trevlig helg!

Ljusa vardag sa...

Ja då är vi två som ligger sjuka hemma. Vi får krya på oss! Mvh Anna

4U2 sa...

Ha en fin dag och krya på dig!

Pysselprinsessan sa...

Ja, de är finfina att vila ögonen på de där skåpen!! Jag tycker IKEA har en tendens att plocka ur saker för fort ur sotimentet. Själv är jag ute efter ett Ört odlings-vitrinskåp. (I zink och glas om du minns, finns i katalogen 2001 om jag inte minns fel. :) Det göder mitt blocket-beroende i alla fall! :)

Haha! Ja jag såg att du köpt en murgröna! Egentligen gillar jag faktiskt murgröna, men bara utomhus! ;)

Måste bara berätta att sist jag var på tidigare nämnda loppis så hade de satt upp lappar på alla hyllor. På vissa stod det tex "kaffekoppar med fat" vilket är ok, men på en stod det "6 höganäaskrus". Jagmenar, har de 10 höganärskrus skall väl a l l a stå framme!!! Knasigt.

Näe, nu ska jag sjunga besvärjelser till vårguden!! :)

Kramar

Unknown sa...

Skönt med vilsamt tema på textilierna när man är sjuk. Om man aldrig stör sig annars på mönster så gör man det när man ligger och är sjuk.
Krya på dig
Kram Maria

Grodmamman sa...

Undrade ju redan från början hur länge du skulle ha kvar det mönstrade tyget!;)
Bra att det var fixat nu när du kanske inte har orken att fixa till det. Det är väl ofta så att man vill göra så himla mycket när man egentligen inte orkar.
Krya på dig och vila nu!
Kram

en smula vitt sa...

En till som är sjuk...
Usch vad trist det är. Du verkar ha svårt att ta det lugnt vad jag förstått men i mitt fall orkar jag ingenting. Influensa sedan i måndags och fortfarande helt orkeslös.

Skåpen är fina iaf. Synd att de inte säljs längre.

Krya på dig och ta det lugnt!;)
Kram Petra/

Vintage House sa...

Härligt fina:)
krya på dig nu och sen skön skön helg
kram
sandra

VitaVardagen sa...

Du har en så otroligt mysig och härlig blogg! Tack för att du inspirerar och sprider glädje! Kram Johanna

Hanna sa...

Hittade din blogg av en slump, glad för det :) Du ger mycket inspiration! Kommer fortsätta följa den. /Hanna

mylovelygrandma sa...

Usch stackare! har precis också varit sjuk.. först influensa och när den började gå mot sitt slut så drog jag till med lite kräksjuka med. Ska de va ska de tydligen va riktigt! När man ligger där får man nästan panik och vill ändra om hela lägenheten eftersom man stirrat på samma pryl i två veckor.. haha.. :) krya på dig!! du blir säkert snart bra igen!!