torsdag 17 maj 2012

Einar

Kan man tänka sig - medan jag var i Stockholm och förlustade mig (nåja) så var det det här de varmaste och soligaste dagarna hittills..! Idag är vi tillbaka till det vanliga: hällregn och fingervantar.

Men. Jag har ju fyra dagars ledighet framför mig. Som jag redan inlett på bästa sätt, nämligen genom att  tidigare, i optimistisk illvilja, ha bokat första tvättpasset denna dag, vilket tvingade upp mig i gryningen (ungefär).
Nu väntar roligare saker, nämligen att tejpa upp en massa svartvita kort med de tio rullar washitejp som inhandlades i huvudstaden. Vi kan väl säga såhär, att det går inte så bra det där med att inte pynta i ersättningslägenheten.. Någon bricka blev det dock inte, jag hann titta mig less i Svenskt Tenns webbshop...

Förresten, ni har ju inte fått säga hej till Einar än, även om ni sett delar av honom i den nya headern, som många har berömt (tack!). Einar är en elefantformad griffeltavla som herr Fräken på  anmodan släpat hem från Norge. Vaddå, en 60 x 50 cm stor elefant är ju jättelätt att ta i handbagaget jämfört med en riktig elefant!


11 kommentarer:

Grodmamman sa...

Livet är inte rättvist alla gånger!
Härligt med fyra dagars ledighet, jag ska jobba några timmar imorgon em så sovmorgon får jag i alla fall.
Här pysslas det minsann inte på lediga dagen utan här städas det. Hur kul är det?!? Fast det var välbehövligt och nu kan jag komma hem till ett nystädat hem imorgon och njuta av resten av helgen.
Han är riktigt fin, Einar!:)
Kram

Hanna sa...

Så fin Einar vad.
kram
Hanna

Edith och Jag sa...

Han är ljuvlig din Einar! Tack för tipset om var jag kan hitta knoppar. Var på indiskan och spanade på deras knoppar idag men det slutade med att jag köpte två muggar i stället;)
Kram Maria

Vit dröm sa...

Men vad fin här Einar! Ja vad är en griffelelefant att släpa på mot en riktig! Bra gjort av karln din :)
Ha en skön ledighet nu!
Kram Anna

Karin A sa...

Hej Einar - vilken snygging du är. Tur att du hittat hem till Fröken Fräken. :) Du gör dig verkligen fint på headern också. Får man lov och fråga om typsnittet (det som ser lite handskrivet ut)? :)

Washi-tape kan man ha mycket kul med. Hoppas du blev nöjd med din insats idag.

Jag hoppas verkligen att Stockholm bjuder på bättre väder än västkusten. Här har vi haft blåst, regn och hagel idag.

Hoppas du får en fin långhelg med okej väder! Kram

Jo sa...

Einar ser alldeles förtjusande ut! :) Snäll Herr Fräken!

Jo, det fanns en plan med grävandet. "grav" för vatten- och elledning var tanken. Och det blev det också, plus en död blåbärsbuske mindre och grässvål borttagen för nya odlingslådor. Och J var glad. Två flugor i en smäll liksom! :)
Happy pysselhelg!

Bella sa...

Så fin han är Einar!! Snällat av herr Fräken att ta hem den ifrån vårt grannland :)

Hoppas dagen varit bra!

Kram Bella

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Han var stilig. Vilket butik är Einar köpt i?

Ja du, den här våren blir man sannerligen inte klok på. I går på 17 maj hade jag långkalsonger under klänningen. Då är det kris. Nu hoppas jag på strålande vårväder nästa helg, när vi ska till Stockholm. Jag behöver värmas upp och få se sol. :-)

Ha en riktigt fin helg!

Ewa`s Galleri sa...

Gillar Einar
Ha en skön helg

Nyanser av vitt sa...

Einar är en riktig snygging fröken.
Ha en fin lördag

LyckligaPraliner sa...

Jag vill också ha en Einar. Behöver en Einar.

Ann-Louise