måndag 31 december 2012

Firandets första bud

Eftersom jag inte firar nyårsafton med stor galamiddag, aftonkläder, tolv gäster, festdukning och att elda upp mina pengar (=fyrverkeri) så har jag istället fullt upp med andra saker som jag tycker är så vansinnigt mycket roligare.

För det vet ni väl, att det finns faktiskt ingen lag som säger att man måste fira på ett särskilt utpekat sätt? Ni är vuxna, och den stora fördelen med det mina vänner, är att man själv kan välja vad man vill göra. Man måste inte följa traditioner eller ställa till med en baluns för att imponera på andra och för att passa in. Det är helt okej att fira på sitt eget sätt!

Till er alla, ett riktigt gott nytt år!
Må kommande år vara fullt av dina egna val.

Och må sommaren komma fort.14 kommentarer:

Bellas Lantliv sa...

Så sant! Ja, låt det bli sommar snart.
Gott Nytt År!
Kramar

Glaver sa...

Gott nytt år till dig med!!

Emma sa...

Sant sant! Gott nytt år på dig med!

Edith och Jag sa...

Gott Nytt År till dig också Fröken Fräken! Må även 2013 bli ett pyssligt år.
Kram Maria
Ps. Gillar dina stolar med strumpor :)

Grodmamman sa...

Det är just därför vi firar med de vänner vi gör. Där är själva sällskapet och gemenskapen viktigare än fina kläder och fyrverkerier, men god tre rätters middag fixar vi bara för att det är lite kul!:)
Ett riktigt Gott Nytt År!:)
Kram

Vårt hem på landet sa...

Vi firar inte på det sättet heller. För mig är det inte det som är det viktiga! (Och eftersom vi har hund bränner vi inga pengar heller...)

Eftersom att ni säkert har sisådär 1 meter snö nu så är det ju riktigt passande att visa minipenséer/violer!! :) Men snart så är det vår! 6 plusgrader har vi här idag.

Gott nytt år på sig fröken!

Anonym sa...

Det bästa med nyår tycker jag är att man får göra som man vill. Men lite baluns och bubbel i goda vänners lag vore inte fel om jag får välja :) Gott nytt år kära du!

Anonym sa...

Våga vägra nyårsfirande! :-)
Gott Nytt År på dig!

MårsArt sa...

Instämmer till fullo! (Har varit vuxen så länge...)
Önskar dig ett Gott Nytt År 2013!

Otaliga projekt sa...

Detsamma till dig Fina Fröken! Jag sitter i soffan med en sockstickning och ett glas rött och är alldeles själv. Härligt, men det har svårt för omgivningen att acceptera. Oxfilén ligger på köksbänken för att snart hamna i pannan och jag tror att jag ska starta upp en ny stickning i kväll bara för att....
Hoppas på ett bra 2013 till dig!

Unknown sa...

Hej! Här är en till som inte firar med baluns =) Så gott att bara vara och göra ingenting =) Blir nytt ändå =) Kramar från oss i Uddevalla <3

Laila sa...

Det blir inga aftonklänningar och baluns här heller. ;-)
Sjuklingar (som vi varit ända sen jul) här lockar mer till myspyskläder. Så här är vi alla tre riktigt snygga. ;-)

Önskar dig ett underbart bra 2013. Vi ses under det nya året. ♥

Jo sa...

För första gången någonsin drog jag iväg med sambon till främmande land och främmande personer. Vi valde att boka bord på fin restaurang för att inte behöva chansa på maten och det var ett bra val. Lite märkligt att bara vara vi två men samtidigt bland så många. Även det ett bra val dock!

God fortsättning till dig, Frk Fräken. Må ditt år fyllas av tusen pysselprojekt och en massa soliga vår- och sommardagar!

LissenTo sa...

Här var det också ett lugnt Nyår, avslappnat och skönt med gammal barndomsvän.

Idag har jag också plockat och fixat och vet du igårkväll så möblerade vi om lite. Bara det, var väl crazy för att vara Nyårskväll. Hann med trerätters också :-)

God forsättning
Lissen