tisdag 10 december 2013

Vad skådar mitt norra öga?

Nämen, kan man tänka sig! Det kanske är så att jag inte kommer att gå under i den här förkylningshosthelvetet! Det verkar banne mig som att jag börjar bli bättre.

Så nu har jag 13 dagar på mig att kreera julkort, återuppta pysslandet och julpyntandet där det kom av sig första advent, köpa alla julklappar, komma överens med bror Fräken om julmaten (då pappa Fräken beslutat sig för att han vill prioritera annat än julfirande med oss), starta rimstuga, gå på julfest, införskaffa den rumsgran som jag absolut vill ha,  och kort sagt, hitta julkänslan igen.

Eventuellt kanske jag behöver städa (sanera) lite också.6 kommentarer:

Cicci H sa...

Kan något lejas ut till herr Fräken, så du kan koncentrera dig på det du tycker är viktigast/roligast?

Anonym sa...

Det kändes som lite bitterhet mellan raderna i det här inlägget och det är inte likt dej. Jag återvänder ofta till din blogg för pysslet och inredningen men lika mycket för ditt roliga och bra sätt att skriva.

Sköt om dej och ha en underbar ledighet, som kommer snaart. :)

Fröken Fräken sa...

Anonym:
Bitter (dvs trött, less och lite uppgiven) på segdragen förkylning och envis hosta när jag hellre velat julpyssla? Ja det stämmer - det går liksom inte att undvika. :-)

Ester sa...

Hoppas verkligen du kryar på dig helt! Det är värdelöst att vara sjuk i dessa pysseltider :/ Kram till dig!

Unknown sa...

Krya på dig å lite Pippi på det då kommer julstämningen fortare än kvickt. 😊

Lantmätarvillan sa...

Den där krukan jag jag oxå hemma. Ett arv från min mormor tror jag :). Snygg som tusan och jag ska nog snart sätta något i den har inte ännu kommit på vad det blir. Förr huserade virknålar i den och det var ju finfint.