fredag 31 oktober 2014

Snacka om skrämmande!

Ja, hörrni. Här duggar ju inläggen lika tätt som miljonvinsterna. Faktiskt börjar jag fundera på att gå över till Instagram (!) Kameran lockar inte riktigt som den brukade och just nu har jag inget ordentligt bildredigeringsprogram i datorn heller. Vi får se vad som sker...

Idag har jag minsann varit ledig, även om jag inte riktigt känt av en festlig helgstämning. Jag var nämligen in till stan och fyndade lite på Indiskas rea, där jag siktat in mig på två kuddar. Dock var den ena slut, men mönstret fanns som duk. Och här sker det helt sensationella - jag ställer mig frågan; men ska jag idas sy om en duk till kuddar?

Hör ni vad jag sa? Jag funderade allvarligt på om jag skulle idas pyssla!!!!

Jag skärpte till mig och köpte duken och har nu rekordsnabbt sytt två kuddar, för att förtränga att jag någonsin tänkt så här (smart att då skriva ned det här...).Men, äntligen dags att visa hur skåpet som jag målade om med Annie Sloans färg, Country Grey (kanske mer Country Beige om jag får säga det själv) och den där snygga lampan från Clas Ohlson som ger ett väldigt mysigt sken.

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Va?!? Frågade du dig själv om du skulle pyssla? Vad är det som händer där uppe i norr...
Jag skaffade mig instagram för ett tag sedan då jag ville ha lite koll på vad dottern la ut och jag är bra mycket mer aktiv där än på bloggen nu för tiden. Väldigt smidigt!
Kram

Unknown sa...

Känner igen känslan, instagram är enklare, snabbare och direkt liksom. Men blogga är ju kul också även om inläggen kommer sällan.

Det var ett fint kap från Clas O. Snygg! Annie Sloans färg har jag funderat på att testa. Var den lätt att måla med? Hade du vaxet över ? Urfint skåp!

Önskar dig en fin helg!
Kram/Pernilla

Jo sa...

Snyggt! Förstår tanken om Instagram, jag kör själv med det och har insett hur enkelt det är. Men man saknar att kunna bre ut sig med orden ibland!

Casa Loda sa...

Vad fint det blev! Har börjat gilla grått och den varma färgen som det är i lampan tillsammans. Och jag föredrar själv instagram, så mycket smidigare. Men som sagt när man vill skriva lite mer blir det ju på bloggen.

Trevlig helg!
/Annika

Anci sa...

Jag har en liten förhoppning om att du ändå vill fortsätta blogga. Dina ord är lätta att sakna annars. Och även ditt pysslande !!

Kramar
Anci

Petra / Popetotrora sa...

Funderar ungefär varannan dag på att skippa bloggandet och sen varannan dag bestämmer jag mig för att fortsätta. :) Jag kör ett tag till och hoppas du gör detsamma!

Lena sa...

Nää men va sjutton... jag gillar ju att läsa dina oslagbara texter oxå. Sitter ofta och fnissar när jag läser på din blogg och det vill jag fortsätta med.

Anonym sa...

Jag tycker texterna kommer bort på instagram och dina läser man med STOR behållning så dem vill man inte missa. Fortsätt blogga!\susanne