fredag 13 mars 2015

Det är inte du bloggen, det är Instagram (och lite jag)

Ja, här händer det ju inte så mycket eftersom jag har fullt upp med min nyförälskelse Instagram. Det är liksom lite enklare att fotografera och lägga upp tankar och idéer där. Och så slipper jag rensa bort hundratals spamkommentarer också.

Dessutom har antalet riktiga personer som kommenterar på bloggen minskat, vilket så klart känns tråkigt och lite som att man skriver och lägger upp i tomma intet. Tyvärr är jag inte själv den bästa på att hinna runt och kommentera hos andra heller.. så, dags att prioritera!


Så då har jag bestämt att det inte är slutet för bloggen, jag kommer fortfarande att blogga när jag känner för det, men vill ni ha mer uppdateringar så kika in på instagram.com/1000ideer

11 kommentarer:

Nellie sa...

Det tackar jag för då jag inte hittat Insta ännu. Och skyndar mig att kommentera :). Läser alltid dina inlägg, och har din blogg på min favvolista. Ha en fin dag!

Lina sa...

Kan bara hålla med föregående talare. Fullt ut!
Du är högt upp på min favvolista!

Var är brickan ifrån? supersnygg!

Flippis sa...

Så bra! Jag gillar ju bloggen så mkt, men följer även på Insta nu. Hoppas helgen blir till belåtenhet.

Halmhatt och mamelucker sa...

Jag skyndar mig också att kommentera :) Gillar din blogg men följer förstås även på instagram. Tack för inspiration!
Trevlig helg!
Annika

Ellinor sa...

Jag tror inte att du behöver vara orolig för att skriva för tomma intet. Älskar din blogg! Men följer så klart på instagram också!
/Ellinor (Lilla Nor)

annie sa...

Gillar också din blogg och alla dina kreativa idéer. Du är en riktig inspirationskälla. Tyvärr är jag dålig på att kommentera, men jag följer dig troget, så du skriver inte bara ut i tomma intet.

Ester sa...

Följer både där och här! Men jag tycker det är en viss charm med bloggar och tycker det är tråkigt att den mesta aktiviteten hamnar på instagram (för både bloggare och läsare) även om jag förstår varför. Det är ju lättare och smidigare. Men som sagt - jag gillar bloggar och jag gillar att du fortsätter med bloggen ändå. :)

Grodmamman sa...

Min blogg ligger också lite på is. Så mycket lättare att ta ett foto och lägga upp det på instagram istället.
Kram

susanne sa...

Bestämmer mig snabbt för att leta upp dig på instagram o följa där också!/Susanne

Anonym sa...

Nej, fortsätt blogga också!
Pliiiiis!!!
:)

Monkan sa...

Här är i alla fall en riktig människa som hälsar på :) som inte irrat omkring bland konstiga moderniteter som Instagram utan rätt och slätt bara pausat från bloggande ett tag av nån konstig anledning som jag inte fattar själv. Hos mig vinner i alla fall bloggar i alla lägen när det gäller pysslande. Instagram må vara bra för bilder, men jag antar att tanken är att det ska vara korta inlägg (heter kanske nåt annat) och kommentarer. Nä, länge leve bloggen säger jag! Stora fina bilder, och lååånga härliga inlägg :)