torsdag 13 december 2007

Fin idé


Nu har jag äntligen fått upp mina fyra tavellister ovanför pysselbordet. Blev faktiskt väldigt bra, och nu kan jag ändra om som jag vill. Jag har inte planerat att ha det just så här, det var mer för att prova på. Ibland kan det ta väldigt lång tid innan jag bestämmer mig för vad jag ska ha framme och inte. Jag vill känna mig för, se hur det passar med andra saker i rummet och så vidare. Det ska nog bli mer juligt här har jag tänkt! Har ni några förslag?

... och så frågan; ska de målas vita?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju snyggt med vitt, men det beror ju lite på vad du har i övriga rummet.

Ohh, nu måste jag genast kasta mig över Elle I. Jag har inte hunnit läsa den ännu. Däremot läste jag nån annan tidning igår där jag svagt kände igen nåt och då tkänte jag på dig :)

Hornen är till Mariakoden eftersom hon hade ett inlägg om att hon ville ha sådana, jag är inte förtjust i dem själv...

Ha en härlig kväll!

Anonym sa...

Det är snyggt vilket som, men det är lättare att hålla det vita rent, tycker dammet liksom fastnar i träet, har likadana, både vita o i björk, föredrar de vita (ur städsynpunkt), kram

Fröken Fräken sa...

Lutar lite åt vitt eftersom det är mer lättstädat, snyggare och matchar mot bordet som är under. I övrigt är det en hel del trä i rummet, så jag tycker att det får räcka med trä nu...

Linda; vi får bilda klubb, de kritiska tidningsgranskarna.. f ö tycker jag inte att Elle Interiör är lika bra som förut. Eller så har jag fel smak. Men det kan ju inte vara möjligt!