måndag 17 december 2007

Ljus i mitt hus


Jag säger som flera andra bloggare; få till några bra foton inomhus under dessa ljusförhållanden, eller snarare ickeexisterande ljusförhållanden, gör mig gråhårig. Det är lika bra att finna sig i det hela, fota lite tända ljus och säga att mörkret tillhör stämningen!

Och bara fem dagar kvar! Va, hur räknar hon nu, tänker ni, det är väl en vecka kvar till julafton?! Jo, men jag räknar ned till när jag ska få vara L E D I G! Och det mina vänner, börjar på fredag!

I helgen gjorde jag en inte så trevlig upptäckt; nämligen att på två av sovrumsväggarna så både ser och känner man en utbuktande spricka. Kommer väggen att braka ihop? Får man finna sig i detta? Tänker väggen skapa en alternativ utgång från min lägenhet? Jag har i alla fal påtalat det för min hresvärd, och hoppas att de måste riva upp för att se vad som är fel och vips får jag nya tapeter!!! (och att väggen inte riskerar att rasa)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, anar jag en liten önskan om ny tapet....fast det är klart det är ju inte kul att ha hantverkare hemma, det blir så uppställt o skitigt överallt, hoppas det inte är så farligt, bara lite spackling o nya tapeter hade ju varit ok, kram

Anonym sa...

Amen det är väl trevligt med en öppen planlösning ;) Annars kan du ju alltid få låna ett fönster av oss så slipper du uppsöka tandläkaren på grund av allt tandgnissel :) Förresten, ang hyllorna så kan man ju ha dem stående på golvet också om man vill.

Fröken Fräken sa...

Mo: jaaaaa, en ny vit tapet istället för den konstiga beigerosaaktiga tapet som finns där nu. Passar inte med nåt!

Linda: jag tror det blir lite för mycket självdrag med så öppen planlösning.. Hyllorna går nog att ha på golvet. OM det finns plats där... så kan du tänka dig resten... inget för en minimalist!... ;-)