torsdag 25 december 2008

Snön lyser vitt på taken, pyssellusten är vaken...

Då har man firat julafton. Fina klappar, massor av skinka, ännu mera choklad, skratt, sen filmkväll och en mängd annat trevligt. Och så många snälla julhälsningar här på bloggen! Tusen tack till er alla!

Är man så otålig som jag, börjar det redan klia lite i pysselhänderna efter att få sätta igång med något nytt. Hänga upp de fina zinkstjärnorna, baka biscottis som man kan fylla världes snyggaste glasburk med, göra ett tallrisarrangemang i korgvasen eller sy av det stjärnmönstrade tyget.


12 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon! Här håller barnen på att kolla och bända och vända på alla paketinnehåll. Vi har fått en härlig sovmorgon och ska alldeles strax ut i snön. Det vankas lite skoter körning... Ha en underbar dag! Kram Anna

In my house sa...

Hej hopp.... Yes trevlig fortsättning.... Jag tycker att de ä rätt skönt idag,,, just de att man kan se fram imot så mycket annat nu.... Som du säger,,, pyssling m,m. Vi ska ju snart börja lägga golv och sånt!!! gillar när projekt här hemma startas upp.....
- STORT GRATTIS till att vara Månadens blogg i lantliv-tidningen... Blev så glad när jag såg de!!! Kände igen dig direkt när jag såg bilden.... Det är ju jättekul....

Kram kram j (ska du ut och svira idag??) det ska nog ja,,, =)

Anonym sa...

hihi, ...klia lite i pysselhänderna, härligt!

Hem och Lycka sa...

Å så snyggt arrangemang! Fortsatt god jul! kram

Mia sa...

Svar: som jag fattar det får vi se "de typiska Anne och Gilbert" i nästa del och då handlar det om hur hon åker till Europa och letar efter honom. Jag kollar nog in det bara för att se om det blir bättre liksom..:)

Skön att höra att julen var härlig hos dig med!
Kram Mia

Synka mig sa...

Kul att du haft en mysig jul
kram Malin

Anonym sa...

Visst är det härligt med julen! Äta, äta, äta, äta! Tills man kommer på att man inte behöver äta hela tiden:-)

Det är lite svårt det där med att träffas hela släkten, 15 mil här nere kunde lika väl vara 100 känns det som. Men vi får väl se hur vi löser det nästa år. Har lite funderingar på att bjuda hit alla hem till oss istället och på så sätt träffa bådas familjer på samma dag. Dock kan det vara lite svårt att bryta gamla traditioner, speciellt min sambos föräldrar som trivs väldigt bra hemma hos dem själva...:-)

Grodmamman sa...

Blev det något pyssel idag?=)
Känner också för att börja pyssla och greja här hemma. Ska ju vara ledig till den 8 januari och det ska bli så skönt!
Kram

Hannis sa...

Kliar i fingrarna ja!!
Men befarar att jag blivit för tung både bak och fram för att orka vara vidare kreativ,hehe.

Vad läste jag i tidigare kommentar om månadens blogg??!!

Snyggt zinkigt på bilden!

Levindas Värld sa...

Låter som att du haft en härlig julafton, mysigt :)

Jag hade också en fantastiskt julafton igår, den hade inte kunnat bli bättre *ler*

Apropå mina metallbokstäver (xmas) så sitter de INTE ihop och jag kommer att använda dem året om så det var verkligen ett kap jag gjorde mig! Kan ha dem både till jul och för övrigt, helt perfekt!

Jasså det kliar i pysselfingrarna på dig...hihi! Jag har fått några beställningar på stansade smycken så det ska jag ta tag i imorgon. Sen blir det ju lite pyssla och dona lite här och var :)

Dina stjärnor du fick i julklapp är jag nyfikna på att se sen!

Tjohopp så länge!

Millas hem sa...

Superfina bilder!
Helt i min smak!
Kram

Helen sa...

Än har inte min pyssellsut vaknat. Jag har ägnat gårdagen och dagen åt halvbra filmer på TV:n och bokläsande. Så skönt att bara ta det lugnt!