lördag 14 mars 2009

Ordningen återställd

Idag varken kräks jag eller är så förkyld att jag knappt kan andas. Utomhus är det inte minus tjugo och det är inte heller helgdag. Äntligen kan jag således ge mig av på en loppissväng! Och nu är jag så himla loppissugen att det är fara för att jag köper vad som helst väl där...

Vad har ni tänkt hitta på i helgen?
Jag har som vanligt storartade planer: jag ska på grenanskaffningsturné för att kunna göra kransar, blomarrangemang och ett poesiträd, sy nya kuddar i vitt, städa, rensa i lite skåp, måla vidare på mina projekt och så får vi ju se om jag skaffar mig något mer arbete efter loppisen...

I hallen börjar det äntligen bli ordentlig ordning. Jag saknade någonstans att ha vantar, halsdukar, sjalar och sådant (som man än är tvungen att ha här) så jag sydde en förvaring i ett tyg som jag upptäckte var i precis samma färger som min hallmatta. Funkar fenomenalt, lätt att hitta saker i och lätt att stoppa ned saker i också.



24 kommentarer:

Vårt hem på landet sa...

Massor på agendan som vanligt! :)
Hoppas du hittar något skoj!

Rester till middag sa...

Vilket snyggt och praktiskt skoställ, i all sin enkelhet. Gillar skarpt:)

Anonym sa...

Det ser toppen ut! Här är det städning, städning, städning som gäller! Det ligger efter nämligen. Pga 9 dagar i Malå! Men belöningen kommer i kväll! Kinarestaurang, bara vuxna och sen bio! Så jag städar med ett leende! Ha det gott i helgen! Kram anna

StrandviksVillan sa...

Skönt att du äntligen hämtat dig! Finns det alls nåt kvar av Fröken Fräken tro...?
Åtminstone märks det att energin kommit åter. Ha det så kul på loppisen!
PS. Nu har jag spraymålat mina korgar ett varv, men så tog förstås färgen slut...

Vitt och Blått sa...

Skönt att du mår bättre! Hoppas att du hittar något roligt på loppisen! Fin förvaring för mössor, vantar och annat du har gjort. Ha en bra dag - kram E

Mia sa...

Kransar? Är det till något speciellt eller utsmyckning hemma? Duktiga du, du ställer oss andra i skuggan. Själv tänkte jag redigera en uppsats o det får räcka. Sen horisontalläge med en tidning typ. :)

Kram Mia

VITA NYANSER sa...

Jättesnygg och praktisk väska! Vad fin din korg blev. Jag håller med, börjar man måla är det svårt att sluta. Jag har just nu mycket som ska målas och hoppas jag känner så när mina penslar kommer fram.

Ha en skön lördag, krya på dig!
Kram L-L

Lina sa...

Finfin påse, bra alternativ till korg eller dyl.
/Lina

Grodmamman sa...

Snygg förvaring du har sytt!
Poesiträd?!? Vad är det? Antar att vi får se det senare!:)
Här har jag slutfört en kursuppgift, tagit en promenad och hämtat lite björkris. På väg till mitt jobb har de avverkat massor av björkar bl a så det ligger stora högar. Där tog jag mig friheten att klippa av några grenar.
Ha en bra lördag!
Kram

Anonym sa...

Jag har samma fundering som Grodmamman - vad är ett Poesiträd?
Min helg består av arbete, middag och melodifestival hos goda vänner och förhoppningsvis färdigställande av lite påbörjade projekt.
Skönt att du mår bra igen och har ork till loppisbesök. Önskar dej god "jaktlycka".
Kram A-S

Lärarbostaden i grönskan sa...

Jättefin förvaringspåse du sytt! Jag hoppas att du hittade riktigt mycket fint på loppisen, när du nu äntligen kom iväg! Poesiträd... mmm. Det lä trevligt! Har sett många sådaa och blivit lite sugen på att göra ett eget. Kanske ännu mer sedan när jag sett ditt!
/Amanda

Lilla huset på prärien sa...

Ordning och reda... så är det inte i min hall kan jag tala om! Måste göra någonting åt det...

Pyssla på du kära du!

Kram Jenny

Helen sa...

Vad spännande det ska bli att se alla dina projekt när de är färdiga. Hoppas att du fyndade mycket fint på din loppis runda.

Gårdsromantik sa...

Så sugen jag blev på loppis - men vi skall på middag klockan 16.00 - så inte hinner jag - shoppa lite för mig också;-)

Kram Maud

millandante sa...

Din blogg gör verkligen skäl för namnet! Underbart och inspirerande!

Jag blir så loppissugen... MEN jag har nog med projekt att fylla denna lördagen med ändå...
Hoppas du har en tursam runda!
Kram

Noelle sa...

Vad smart "påse" det ska jag nog sy en att ha barnens alla mössor och vantar.

Anonym sa...

Snyggt skoställ:)
Håller på för fullt med att göra en egen Nightfly lampa och har tagit en välbehövlig paus. Snart blir det middag, Tacos:)
Kram Kristina

Madeleine Berglund sa...

God eftermiddag fröken! Nå, låt höra, har du gått loss på loppis fullständigt idag måntro? Du bjuder som vanligt på så mycket fint och kreativt. Jätte fint med papper i skåpen. Jag är väldigt förtjust i ränder, helsnyggt. Jag tycker mycket om din tygpåse i hallen också, jättefina och lugna färger som passar mig förträfligt. Du ska hinna med massor i helgen, det hör jag det. Själv har jag varit extremt produktiv idag. Vad skoj att din karl har hela fyra vita gitarrer, det var faktiskt väldigt coolt. Något som imponerar på mig i musikväg är piano. Vackert, bedårande och alldeles klockrent inredningsmässigt - myskänsla med en gång. Lycka till med diverse helgbestyr! Kram Madeleine

Ingrid sa...

Jag hade faktiskt täkt gå ut i skogen och leta efter någon lämplig gren till mitt poesiträd men jag blev lat...

~Livet i byn

Anonym sa...

läste din kommentar på en annan blogg om det där med bakning som alla skriver om - mig hittar du nog snarare på närmsta kvartersbageri där nybakt, rykande färskt bröd hittar vägen hem till mig. *s*

En liten smula sa...

Låter som en fullproppad helg av massor med kul! Förvaringen blev ju toppen och passade perfekt med mattan.

Jo det är nog de som har loppisen. Det var ett bra tag sedan jag var där, när jag har varit på väg så har den inte varit öppen. Nu hade jag till och med hunnit glömma den tills du nu frågade! När jag sist var där så hittade jag inget av värde men det är ju en stor lokal så de har ju väldigt mycket grejer. Jag måste nog ta en tur dit och kolla! Måste bara kolla upp öppettiderna först :)

Stjärnor & Champagne sa...

Snyggt och praktiskt. Ja vad har jag gjort inte mycket. Shoppat lite och lagat god mat.


Kram Anne

Anonym sa...

Härligt att du är så pigger nu...full rulle igen med andra ord.

Hoppas du hittade vad du sökte i pinnväg...

Perfekt förvaring du gjord, har samma problem med förvaring, har mitt i skåpet men är bökigt att plocka fram man får ju öppna dörren och hur jobbigt är inte det då??

Kram och ha en bra söndag!!

Anonym sa...

Hejsan...
Javisst är det så, att man snöar in på olika saker, du med korgmålning o jag med stickning alternativt dekorplast...hihi, hoppas jag kan hålla det på en "normal" (vad det nu innebär) nivå. Det är ju så kul.

Vilken fin vant/möss väska du gjort, passar ju fint in i hallen, kul att det var samma färger som i mattan.

Söta spetstavlor du har gjort oxå, du har många idéer du.

Hoppas allt är bra, kram