onsdag 13 maj 2009

Korgar kan man aldrig få för många av

Här sitter man och smaskar vindruvor (min senaste last, som känns ovanligt nyttig!) och väntar på färg som torkar. Jag har nämligen en ny typ av tavla på gång! Fick en ide till en ny variant i Stockholm, och nu ska jag se om den funkar.

Jag har även börjat måla de loppisfynd från i lördags som behöver färg. Då jag hittade fler runda, stora korgar på den stora loppisen, så tänkte jag att nu ska jag plantera blommor i dem och ha dem ute på balkongen. Annars är ju det ofta så med loppis att man bara hittar en ljusstake/korg/kruka i samma stil. Kan bli lite väl plottrigt om man blandar för mycket olika. Nu har korgarna fått vit färg, och då återstår bara att plantera lite blommor i dem.
Vilken dag som helst alltså!

21 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Japp - jag håller helt med dig! Korgar kan man absolut inte få för många av. Jag norpar alltid åt mig någon eller några när jag är på loppis. Finns ju hur många användningsområden som helst :)

Vackert med det vita - det kommer bli fint på balkongen!

Kram Jenny

Katarina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gnistrande snö sa...

nstämmer, korgar kan man inte få för många av. Vilka härliga korgar du fått tag på och lite kul att de är likadana.
Jaså, du mumsar på vinddruvor, själv har jag blivit besatt av tomater, härliga saftiga tomater är just nu det godaste jag vet :-)

Ha en fin kväll!

Kram
Katarina

homebylina sa...

Tjusigt värre... =)KRAM Lina

Hannasvirrvarr sa...

Mysiga korgar. Ser mycket mera stilrent än plottrigt ut ;)

Grodmamman sa...

Du har så många fina korgar! Och de blir så fina när du målat om dem! Jag kanske kan få lite tid för loppisar nu när kursen är slut och jag snart har gjort klart alla mina utvecklingssamtal.
Kram

Aratorps Lena sa...

Jajamän, korgar är ett behov och en last... Finfina du fyndade till balkongen. Blir säkert hur fint som helst med blomster i! Ska bli spännande med tavlan. Kram! Kollar på Room service, de går helt överstyr, men mysigt blir det i slutändan, vet inte hur de bär sig åt...

Lauras gård sa...

Du har då alltid något nytt på gång. Du skulle behöva ett jätte hem som du kan fylla med alla dina alster... Det är roligt att du visar upp och delar med dig av dina idéer! Kram Stina

Anonym sa...

Det blir nog till att testa måla mina korgar vita... Har aldrig testat förr...i helgen kanske? Nja i helgen blir det målning av panel...
Hoppas att du får en trevlig kväll med lite av din nya last! kram anna

Anonym sa...

Lycka vilken härlig last, vindruvor...varför får jag aldrig någon sådan?? Jag får bara chokladlaster =)

Therése sa...

Blir kanon när du fyller dom fina korgarna med blommor ;-)

Låter spännande med tavlan du jobbar på, glöm inte å visa resultatet!

Ha det så gott!
Kram Therése

Emelie sa...

Ja, det finns liksom ingen ände på allt gott som loppisar för med sig ;) Jag är säker på att du har bidragit en hel del till röda korset redan! Det är nog allra säkrast om vi fortsätter hanlda på loppisar...väldigt ofta och väldigt mycket, då sparar vi på miljön och bidrar till goda ting och ett fint hem, allt i ett :)

Vilka väldans fina korgar. Jag har faktiskt tagit mig en omgång med planterande på balkongen idag men den är så väldigt solig och det blåser en hel del så jag ahr svårt att få saker att växa där. Har du gröna fingrar också? Har du några tips på hur man får kryddor att överleva? Min rosmarin ruttnar nästan alltid i rötterna till exempel. Och vilka blommor kan man plantera i korgar? Hur gör man med dräneringen? Jagvar på väg att plantera i korg idag men blev osäker.

Kram Emelie

Smultronlycka sa...

Hej!
Å så fina korgar!Så fint att ha blommor i dem!
Jag är på jakt efter stora krukor.Det är nog en bra idé att kolla på loppis.Så man kommer lite billigare undan!
Ha det bra!
kram Anna

Marits vita skrin sa...

Vilket fynd med korgarna. Jag önskar oxå jag kunde hitta flera saker när man väl hittr nåt man tycker om.

Ett litet tips om du tycker om vindruvor.
Lägg förpackningen i frysen. Då blir dom som små glassar, skit gott.

Kram kram
Kram kram

Vit som snö sa...

Vad fina dom blev korgarna! Det är ju lite pilligt att måla just korgar tycker jag.
Jaa, nätshoppingen är bra för fötterna, håller med:-) Och jag tycker oftast att det går för mycket tid att gå på stan, det finns så mycket jag vill hinna på min lediga tid. Men visst, en tripp till Sthlm då o då tackar jag inte nej till!
Kram Cilla

Stjärnor & Champagne sa...

Näpp korgar kan man inte ha för mycket av enligt min mening i alla fall. Förstår inte varför dom skall samla på sig allt skräp. Ja vi får se vad det blir av lådan...

Kramis Anne

Gotlandsliv sa...

Men åh så spännande! Vad är det för typ av tavla, tro?!
Kram

Lyktor och Tyg sa...

Snyggt med stora korgar. Letar själv efter en att ha plädar i på övervåningen.
kram Kristina

Helena sa...

Håller verkligen med! Mitt hus svämmar snart över med korgar... men som sagt... de kan ALDRIG bli för många *fniss* Kram H

Anne sa...

hej!
man kan aldrig ha för mycket korgar och de du målat vart ju kalasfina!

Fina var även plåtvasen och den snirkliga ljusstaken som jag blev mycket förtjust i.

Värst vad du åker på konferenser ofta förresten - du måste ha ett himla spännande och stimulerande jobb! blir så nyfiken på vad du jobbar med!

Vickans vita ting sa...

Korgarna blev superfina! Lyckat! Vilken nyttig och bra last du har skaffat dig, borde nog haka på det istället för annat smått & gott :)Kram vickan!