lördag 14 augusti 2010

Utsläppt!

En lååååång arbetsvecka är till ända. Trots roliga kollegor som också funnits på plats i montern, så har det varit slitigt och kroppen känns ledbruten.. Men nu känns det nästan som om man har fått semester igen när man nu gjort sin sista mässdag!

Nu ska jag fira med att åka på lovande loppis och sedan pyssla. Det känns som om jag inte har fått pyssla på flera år!

Här är min "jag överlevde mässan"-belöning, jag köpte en drejad keramikskål på mässan. Och under en av två mattor som ska sys ihop och placeras i hallen.

Och vildvuxna penseer är också vackra!

Uppdatering! Tillbaka från loppisen med massor av fynd! För 105 kr fick jag en gammal burk, två gamla ramar, en urna, en liten vägghylla, en sirlig bricka, sex broderade tavlor och en gammal porslinskanna. Dessutom bjöd jag mina medtrafikanter på en skön syn när jag skulle lasta upp allt det på cykeln... Bilder kommer!

13 kommentarer:

Lisas torp sa...

Jo, att jobba på mässa är ingen dans på rosor! Åh, så uttröttad man blir!!
Du gjorde rätt i att köpa denhär tröstskålan! Den är verkligen jättefin!
Kram
LIsa

Smultron på ett strå sa...

Jag vet precis vad du menar, jag är inte så förtjust i mässor, vare sig som besökare eller utställare. Man blir grymt trött av allt sorl och alla intryck. Men ibland ett måste... Skålen och blomman är helt underbara! och de sprayade ljuslyktorna sen ska vi inte bara tala om. Men snart måste man nog tända ljus i alla fall...//kram maria

♥ Pia... sa...

Hej du utsläppta:)..vacker skål ..och nu ska jag ut på galej..till nåt ..du vet sånt där roligt ställe..loppis tror jag det kallas:)..ha de gött..Pia

Anonym sa...

Tur att du fick så fin "lön för mödan". Hoppas du hittar lite smått & gott på loppisen...njut en smula åt mig=D Kram Milla

Systrarna Hjertén sa...

Äntligen helg!! Håller med om att det känns som semester igen!! Ska strax åka en tur till stugan, vädret verkar lovande, det blir nog grillmiddag på klipporna i kväll - det låter väl som semester?

Mvh
Frida

Femtio vita kvadrat... sa...

Ja den var du helt klart värd!!

kram Patricia

MårsArt sa...

Skålen är så vacker-den är du värd efter allt slit på mässan.
Mattan får vi väl se på plats sedan, fin den också.
Här har det däremot pysslats en hel del sista tiden, så nu blir det en lugn helg på den fronten...tror jag.
Kram
Agneta

Grodmamman sa...

Klart du var värd den belöningen!:) Penséerna var också fina.
Hoppas nu att du får en härlig pysselhelg! Vi ska fira min stora lillebror som fyller år idag. Kan kanske hinna med att påbörja mitt nya projekt senare idag.
Kram

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Vilken jättefin skål! My cup of tea :-)Hoppas att du får "pyssla av dig" tänk att man får nästan som abstinens ibland :-)

Ha en go helg!
Kram Lina

P.S Lyktorna blev jättebra!

Helen sa...

Snällt av dig att tänka på att roa dina medmänniskor:) Låter som toppenfynd:)

Lantmätarvillan sa...

Jag förstår precis vad du menar när man varit till en vän som har lätt kaos och på kuppen blir inspirerad att städa för så blir alltid jag och får även lust att skapa något. Mitt problem är "bara" att jag VILL så förbaskat mycket och det står inte i rimlig proportion till verklighetens timmar på dygnet. När jag blir gammal så blir jag väl vis ;)Spännande att se dina fynd.

Mamma Su sa...

Vad härligt med en till som roar sina medmänniskor med all världens olika sorters last på cykeln =) Välkommen in i den klubben! Spännande att få se fynden.

Kram Åsa

Gilla Yoga sa...

Du är onekligen bra på att fynda, så mycket saker för så lite pengar, perfekt loppiskänsla!