torsdag 26 augusti 2010

Världsbäst

Idag gick jag in på Blomsterlandet för att köpa krukväxter. Även om allt ute går en vissnande höst till mötes så ska det frodas inomhus. Jag ville hitta lite nya blomsorter!

Så hur kom det då sig att jag kom ut med tre Hjärtan på tråd?
Jag hade ju bara fyra stycken hemma redan... Men å andra sidan har jag ju äntligen kommit på hur man lyckas med dem. Låt dem stå soligt och glöm bort dem ett tag!
Krukorna slog jag till på samtidigt, halva reapriset är bra pris.

Och tack för alla hjärtinnerliga kommentarer till förra inlägget! Ni är den bästa växtnäring som finns! Klart att det inte går att knäcka mig, jag har varit med om värre än illvilliga kollegor. När jag behöver lite styrka brukar jag lyssna på den här snubben.I vårt eget liv är vi alltid stjärnan. Och låt ingen få dig att tro något annat.

Hm.. är det bara jag som inte ser kommentatorsfältet till detta inlägg? Jag ser era kommentarer bara om jag klickar på själva inlägget... vadfalls??

24 kommentarer:

Glasbitar, lådor och gamla spetsar sa...

Vilket sammanträffande, Fröken! Jag var på Blomsterlandet idag och har precis skrivit ett inlägg om det. Publicerar i morgon, för jag måste först fotografera något av det jag släpade hem. Livsfarligt ställe det där - man vill ju ha lite av allt. Snygga krukor du hittade!

Jag gillade snubben med det vältrimmade skägget! Skön musik!! Var det inte du som föredrog Musik 0? (= tystnad)
Nu till Ernst.

Ha det gött!

Annelie Johnsson sa...

Sträck på dig- det är den som är missunnsam som äger problemet. Och har säkert svårt att se andra lyckas. Jag vet, och gallrar bland de som jag lägger min energi på. Rejält...
Stor kram♥

Grodmamman sa...

Har också lyckats med hjärtan på tråd det sista. Tack för att du påminde mig, får nog köpa några till!:)
Gillade sista meningarna i detta inlägg! Värt att tänka på!:)
Kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Tack för tipset för hjärtan på tråd. Jag lyckas aldrig med dem så här kan det behövas tips.

Kram

StrandviksVillan sa...

Heja Fröken!!

Hihi, jag köpte också hjärtan på tråd igår! Tror minsann det var pga inspiration från dig :)
Jag snurrade min runt en båge, blev nöjd.

Vita Falkens Lantliv sa...

Jag tycker oxå hjärtan på tråd är en bra krukväxt. Vackra och lättskötta!

Det finns alltid människor som ska vara elaka eller ge fula pikar. Mycket sårande och jobbigt, men det är dom som mår dåligt och har problem! Man får tänka på det så man inte tar åt sig, tyvärr lättare sagt än gjort.

Ha det bäst!

vitagavlar.blogspot.com sa...

Jag vet svaret på frågan: För att Hjärtan på tråd är den finsate krukväxten! Därför, bara just därför, köpte du fler såna! Jag bara älskar dem!
Kram Lisa

Felix sa...

Kan det kanske vara för att det kom ett reklamblad från Blomsterlandet häromdagen, med halva priset på just dessa...?

Jag är tydligen inte den enda som har handlat på Blomsterlandet i dag. ;-) Åkte därifrån med två mindre bolkryss, två mini-höstglöd och - just det, hela fyra hjärtan på tråd och ett par krukor till dem! Gav bort den ena krukan med en hjärtan på tråd i kväll när jag var till systersonen och hans sambo.

Höstlika hälsningar
Elisabet

Monkan sa...

Glömma bort, den skötselmetoden gillar jag skarpt :-) Fast det spricker ju på det där med sol, den når inte ner till mina fönster.

Jag kan inte heller fatta det där beteendet. Om det är en blogg man inte gillar, hoppa till nästa bara! Och det där med jobbet, jag har sagt det förut och jag säger det igen, testa med att skvallra för Personens mamma så ska det nog bli ändring!

Här går man och väntar på Katalogen och så kom den igår. När jag bara skulle in och vända i dörren och sen umgås med grannarna i huset och ha grillkväll på gården. Funderade på att skylla på hastigt uppkommet magont eller nåt... Men gick snällt ner och hjälpte till att fixa och hade ju sen en mycket trevlig kväll. Sen insåg jag att hemmatiden ikväll inte heller skulle räcka till utan jag skulle bli tvungen att avbryta läsandet så den får vila till imorron så jag kan sluka hela på en gång! Och dååå ska jag se till att först hämta en Pandurokatalog också :-)

Kreatima måste få ett besök i helgen, de där schablonerna till kuddarna. Lämpligt nog så ligger ju Weibulls strax intill, kanske har de några hjärtan de vill sälja till mig. Som jag alltså inte bara kan glömma bort sen då, för det där med solen, brist på. Men hör och häpna! Jag har fått liv i en näradödenklassad planta med bara tomma bladlösa trådar... Klippte av dem, och det har kommit massor med nya hjärtan! Måste nypa mig och kolla att jag inte drömmer.

Livet på Vestergård sa...

Ja hjärtan på tråd är både fina och ganska lättskötta. Har för tillfället två stycken, men det kunde vara fler.
Snart helg!Kram Kicki

Huset vid ån sa...

Visst är dom fina o lättskötta!
Vilka fina o passande krukor du fyndat också! Alltid kul när man hittar något fint till rätt pris.....Trevlig helg! Kram Therese

Fröken Grön sa...

Skönt att höra att du står på dig!
Att införskaffa lite nya inneväxter är en hösttradition som jag också följer. Jag gillar utbudet på just Blomsterlandet, och där finns många fina krukor att välja mellan. (Sambon förstår inte det där med varför man måste köpa nya krukor när det står två miljoner gamla hemma...)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ska jag erkänna att jag aldrig riktigt har kommit överens med Hjärtan på tråd. Är det någon knäpp uppfattning jag fått för mig? För jag gillar verkligen dina bilder. :-)

Önskar dig en riktigt fin helg!

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

haha lätt hänt, jag brukar oxå köpa sådant jag redan har..även om jag sagt att j-vlar ska jag pröva å köpa ngt nytt! Hihi:)

Ha en trevlig helg!

Kraam Izabell

Nilla sa...

Vad bra att jag fick tips om mina "hjärtan på tråd".
Ska prova ställa den soligt och glömma den ett tag och se om den repar sig.
Min liksom torkar ut i "grenarna" och dör sakta.

Ha de bäst !!
Nilla

Systrarna Hjertén sa...

Jag har inte lyckats med hjärtan på tråd, ställde ut min i sommar och det klart, ute har det ju inte varit särskilt soligt...eller torrt!!

Trevlig helg!
/Frida

Emelie sa...

Underbara krukor och visst är hjärtan på tråd fantastiska!

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jenny sa...

Hej Fröken F!
Sitter o avnjuter R Kelly samtidigt som jag läser detta o förra inlägget. Blir lite nostalgisk o kommer o tänka på tiden när den här låten spelades mycket på radion:)

Jag gillar oxå hjärtan på tråd! Jag hade en som jag planterat i en fin vit loppisfyndad kruka men den hade vår katt Gösta ner från blombänken så jag fick slänga både kruka o blomma:(

Att vissa känner sig nödgade att skriva elaka kommentarer har jag oxå funderat på..tror det är ren o skär missunsamhet/avundsjuka och en bitterhet över sin egen situation som får visa att göra det?
Tråkigt att det finns "bittermandlar" på ditt jobb, stå på dig o låt dem inte trycka ner dig..de är ganska tragiska figurer om man tänker efter.

Stor kram o ha en härlig helg!

Jenny

PS om Tindra tröttnar på sitt skrivbord får du givetvis adoptera det;)

Hem och Harmoni Marie sa...

Hjärtan på tråd är en himla bra växt, jag kan nog hitta en handfull sådan här hemma. ;)

Dumma kollegor kan man däremot klara sig utan... jag har flera stycken jag med. Tur att de ändå ger sig på nån som tål det och kan säga ifrån...

Ha det gott och trevlig pyssel helg!
Marie

Svarta tassar i vit soffa sa...

Tack för tipset!
Var och köpte en, säkert fjärde, hjärtan på tråd idag.Har misslyckats med alla förut men nu så kanske jag lyckas få denna att överleva.
Trevlig helg!
/Jenny

Smultron på ett strå sa...

Hjärtan på tråd kan aldrig bli fel, halva reapriset kan aldrig bli fel heller! Jättefina krukor. Själv ska jag kolla in halva priset på handväskor imorgon. Jag har ju inga sen innan, så det kan ju behövas...//kram maria

Nyanser av vitt sa...

Hej fröken
Ja en lyhörd chef är viktigt. En fråga: har du en kvinnlig chef?
Sköt om dig

Pernilla sa...

Glömma bort dem ett tag på en solig plats - det låter ganska enkelt. Det borde tom jag, med de mest ogröna fingrarna i historien, att klara.

Missunsamma och småaktiga människor finns tyvärr överallt. Sådana som inte vill att någon annan ska lyckas eller göra ett bättre jobb än dem, eftersom det bara får dessa människor att hamna i sämre dager. Jag försöker skaka ifrån mig energitjuvar som dessa som finns i omgivningen. Ibland går det bra, ibland går det... mindre bra.

Hälsningar; Pernilla