torsdag 8 september 2011

Och så tar vi lite bloggångest på det

...jag ska bara hitta tillbaka till mina ord.
Det blir så svårt att blogga när man inte har något att säga. Eller när man har något att säga, men inte kan få det ur sig.

Det här med att drabbas av prestationsånget för bloggen är inget vidare. Känns som att jag gått på tomgång här ett tag. Men jag hoppas att det snart går över.

Suck. Det här med höst är då ett elände till påhitt!

20 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Ta du en paus vännen, så ses vi när du är redo. Jag hinner själv inte heller riktigt med, men det får vara så då. Vilken fin knoppbräda du satt klorna i....Kram Johanna

kungen o majkis sa...

Äh, du skall icke hava bloggångest! Ta du en paus....vi finns här och läser när orden har kommit tillbaka. Svårare än så är det inte :-)!

Silverkant sa...

Pausa på! Inget gott kommer ur något krystat tvång. Snart är dina fina ord tillbaka.

/Linda

Grodmamman sa...

Ta hand om dig och pausa bloggen ett tag. Vi finns här när du vill komma tillbaka!:)
Kramar

Camilla sa...

Du behöver inte säga något! En bild säger mer än tusen ord. Här kommer en länk laddad med inspiration! http://norrgavel.se/bilder-fran-jamtland/

Katarina sa...

Måste för första ggn lämna en kommentar-SLUTA FÖR GUDS SKULL ICKE ATT SKRIVA!!! Läser alla dina inlägg . Och gillar.Skarpt!

Den där Victoria sa...

Det är jobbigt när bloggångesten kommer över en, men ta du och vila lite från bloggen och kom tillbaka när lusten kommer igen, för det gör den. Du behöver kanske bara lite lugn och ro för att komma in dig på nya jobbet med allt vad det innebär? Jag och vi andra trogna Fröken Fräken läsare finns här när du är tillbaka, det är ett löfte.

Stor kram till dig käraste pysselfröken!

//Elvira

Hannis sa...

Det är just det där kära Fröken som gjort att jag sänkt ribban hos mig.
För jag vill att det ska vara kul!
Ingen ångest eller prestation=))

Sen är det ju stunder i livet där man faktiskt har så mycket att man inte orkar / hinner / kan fixa med allt man vill.
Och bloggandet finns alltid kvar!

Är övertygad om att du snart är här igen med pyssel, fix och ditt fantastiska skrivande.

Hoppas att du får en kanonhelg, själv åker jag ut till en stuga och lägger mig på soffan med en bok.

Unknown sa...

Take a break. Bloggandet ska va roligt. Blir det torka så vila :)
Ha en skön pysselhelg
Kram Maria

Helena sa...

Ta den tid du behöver. När du är tillbaka tittar vi in här igen./Helena

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja, lika bra att ta en paus och komma bort från bloggen lite. Och hösten ja...den kan verkligen ställa till med förtret. Du får genast ta fram en ljusslinga eller två, tända ett par ljus, gosa in dig och glömma bort vädret och mörkret utanför.

Hoppas du får en riktigt fin helg!

millandante sa...

Så många kloka ord som du alltid skriver... klart att de tar slut emellanåt. Tanka du, så kör du om på motorvägen sen, och jag liftar med dig som vanligt!!

KRAM

Suz sa...

Jättekul att läsa din blogg, men instämmer med många andra om att ta en paus! Det här ska vara roligt, inte ångestframkallande! Du lägger in så fina bilder och har så många roliga idéer, din blogg är inspirerande och energigivande! Ta gärna en paus, men ge inte upp ... det kommer nya dagar när du tycker det är roligt igen. Ha det riktigt gott! Kram

Maria sa...

Aj då...men ta det lugnt inte behöver du ha ångest. Det är ju inte meningen...och till en sådan fin blogg som du har. Hoppas du kommer tillbaka snart :)

Önskar dig en fin helg nu. Kram Maria

Karin A sa...

Äsch, det är jobbigt med skrivkramp och prestationsångest. Det känner vi nog alla ibland. Ta en paus eller strunta i om det känns som alla inlägg är desamma. Snart är du på banan igen. Hösten är eländig ibland, fast när solen skiner och träden färgas röda och gula är det allt bra vackert.

Kram till dig!
Karin

Nyanser av vitt sa...

Bara att ta en paus fröken. Vi är här när du kommer tillbaka. Och hösten är ju som jag sagt ljuvlig men det är här nere det....
kram till dig

Compact Garden sa...

Jag tycker att det är helt otroligt att du ändå har så många fina bilder och tankar flera gånger i veckan, jag är glad att jag får till det någorlunda en gång i veckan haha..
Ta det varligt och låt vara till du tycker det är dags igen..vi väntar så gärna.
Ha det skönt kram Anne

Bella sa...

Vad tror du om en liten bloggpaus? Bloggen ska ju inte vara ett måste eller tvång, skriva ska man göra för att det är roligt när man vill!!

Sköt om dig!

Kram Bella

Caroline, Trelleborg sa...

Du behöver inte ha ångest. Jag bara älskar din blogg. Det är min absoluta favoritblogg och jag kikar in hos dig varje dag.

Ta din tid, för som någon skrev innan mig: Vi finns här när du kommer tillbaka!

Hildas hem - Sofia sa...

Lägg dig på divanen och låt dig bli matat med vindruvor sålänge vettja. Inspirationen kommer när den kommer. Du kommer att vara saknad men ta din tid! Internet kommer att finnas kvar, jag ska försöka hålla ställningarna så länge :)

Kram Sofia