lördag 17 december 2011

Har helvetet frusit till is nu?Jag märkte något häpnadsväckande precis. En vecka kvar till julafton och inte ett enda blogginlägg på detta tema eller detta! Vart är den här bloggen på väg egentligen?!

Och det slutar inte med detta! Nä, jag ska ju vara ledig en hel massa dagar mellan jul och trettondagen, men nu  började jag tänka att det är ju faktiskt riktigt roligt på jobbet, det kanske inte är nödvändigt att vara ledig?

Och herregud. Jag tror att jag måste lägga mig ner någonstans.

15 kommentarer:

4U2 sa...

Japp, bäst du vilar lite :) ;)

Helena sa...

O herregud!!!Hur ska detta sluta?
Har du kollat tempen du kan mycke väl vara sjuk!!!
Och du drick varm choklad det tror jag allt du behöver o känn efter riktigt ordentlig nu ;-)
KRAM från mig!

Hem och Harmoni Marie sa...

Det är ju härligt att du har ett jobb du trivs med nu :)
Tror nog du kommer med massor av pyssliga inlägg under juldagarna..

Ha det gott och trevlig advent!
Marie

Felix sa...

Kul att du gillar jobbet, men du ska se att när ledigheten börjar hinner du knappt blinka förrän du får gå till jobbet igen... ;-) Och du kan ju hinna pyssla förfärligt mycket under så lång ledighet!

Julhälsningar
Elisabet

Smultron på ett strå sa...

Blir allt lite orolig över dej. Här nere i södern har inte ett dugg frusit till is än i alla fall, det bara regnar, och regnar och regnar. Inte bra,,,//kram maria

Grodmamman sa...

Med tanke på hur du hade det förut så blir man ju glad över att höra att du trivs så bra på jobbet! Det är det inte alla som gör.
Kram

Johanna Stålros sa...

Hahahah ja du nu förstår jag att du blir förvirrad;) Kram Johanna

Jo sa...

Ojoj, ja det där verkar ju inte riktigt friskt! ;)

Själv har jag precis satt mig i soffan efter att ha haft julfest för 17 personer. Jag skulle inte ha haft något emot lite julledigt nu, kan jag säga.
Hade det inte varit för julfesten hade jag nog inte pyntat alls än. Nu är det pyntat värre här hemma och det är faktiskt mysigt. :)

Hanna sa...

Så härligt att du trivs så bra med ditt jobb.
Ha en fin fjärde advent
Kram
HAnna

Fiffiga Systrar sa...

ah det som är såå härligt att vara ledig! Men kul att du känner så...
missa inte vår sista lucka i adventskalendern idag! kram emelie och elin

Monkan sa...

Frusit till is, nja, snarare blivit snöslask... Igår gällde bara en sak för mig, vägra gå ut! Ett sånt eländesväder! Snö som bara den, och till ingen nytta alls, idag är den ju puts väck.

Trist att behöva fösas ihop med vissa personer/släktingar bara för att det är jul men bra deal där med fördelningen av dagar :)

Superfina kuddar och vilket behändigt enkelt sätt att stänga, med jättefina band.

Maria sa...

Tittar in och önskar dig en fin 4'e advent samt en fin julvecka. Här har nu också kommit snö..:)
Många vinterkramar från Maria ♥

millandante sa...

Men va fasiken... är det första april eller?? Jag tittar in i morgon igen och kollar om ordningen är återställd... om inte så låter ju detta riktigt trevligt det också...;)

KRAM

Silverkant sa...

Överraskande känsla det där; att helt plötsligt inte längta så mycket efter ledighet för att man trivs på jobbet. Har nog aldrig upplevt det i och för sig, men jag tror jag slår fast att det är en bra känsla!

/Linda

Bella sa...

Hi hi, hur ska detta sluta :)

Skönt att höra att du trivs på ditt nya (ja så nytt är det väl inte längre, men du förstår vad jag menar)jobb att du inte känner något större behov av ledighet!

Hoppas helgen varit bra och visst är det lite galet att det är jul inom mindre än en vecka, har inte heller riktigt hängt med på det, känns lite som att jag bara göra allt som ska göras i år, men inte njuter av det... Hmm, tror jag får göra något åt det!

Kram Bella