söndag 26 februari 2012

En skåpvansinnesplan

Här väcks man av strålande sol, så att man åtminstone kan låtsas som att det är vår och ignorera minusgrader och snöhögar i storlek som närmar sig en mindre slalombacke.
Således en perfekt dag att inleda operation "flytta om alla grejer i samtliga skåp" - det gäller att satsa högt. Och hoppas att jag inte tappar lusten precis när alla grejer är utburna och spridda överallt. Särskilt inte eftersom jag även tänkt fixa nya gardiner i både sovrum och vardagsrum, sy kuddar av fredagstygerna och göra en allmän storstädning.

När längtan efter det gröna blir för stor, och det ändå är för tidigt för att börja med vårsådder, så kan man alltid pilla ner vitlöksklyftor och strax har man ett gäng gröna uppstickare.


5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Är så imponerad av din energi!:) Jag bakar bullar o skulle kunna vara lite effektiv när jag väntar på att det ska jäsa...
Lycka till med omflyttningen!
Kram

Edith och Jag sa...

Jag skulle också behöva öppna en del skåp och lådor och fixa lite men jag lyckas inte alls hitta energin till det idag. Önskar också dig lycka till med din omflyttning.
Trevlig söndag!
Maria

Otaliga projekt sa...

Kort svar: Nej. Jag är helt enkelt en dålig människa....
Eller så kan jag skylla på att jag la halva helgen på att samla ihop allt som ska sprayas snart, tack vare dig kära Fröken.

Tidsmästarinnan sa...

hihi, nej tappa inte gnistan mitt i helst :-)
Fina vitlöksskott ska jag prova, tack för tipset.
Ta hand om dig - kram!
Susanne

alarnophotography sa...

Vilken härlig bild! Underbart fin kruka! Sticker man bara ner vitlöksklyftorna som de är eller ska man göra något särskilt med dem?
Ha en underbar dag!