torsdag 24 maj 2012

Ett par strumpor och ett ägg

Ja, vad gör man när man till slut har bestämt sig för något, tex en poster på strumpbyxor, och det då visar sig att det man vill ha inte går att köpa längre?

Ja, då får man väl måla själv då. Då får man dessutom själv bestämma storlek, färg, detaljerna och måla lite som man själv vill (dessa ser inte ut exakt som originalet). Och det är faktiskt lite roligare att ha en målning än en tryckt affisch, låt vara att konstnären i detta fall är jag själv och inte har någon som helst skolning.
17 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Underbara du, som "bara" gör. När jag har samlat ihop till en hundradel av all din inspiration, då, då ska jag också "bara göra" nåt.

Ewa`s Galleri sa...

Jättefina
Vilken talang
Ha en skön dag

Helena, The Swenglish Home sa...

Kära Fröken Fräken och STORA inspiratör,

Nu var det oförsvarligt länge sedan jag lämnade en hälsning hos dig, fast jag är inne och tassar och smyger här tätt som oftast. Men så såg jag din stumpbyxemålning, och si då kunde jag bara inte hålla tyst. Du är så OTROLIGT duktig! På så mycket: att sy allt möjligt fint, att fixa till loppisfynd så att till och med självaste Tine K får (borde) sända suktande blickar efter årets läckraste bricka, att komma på kreativa idéer och att genomföra dem så att vi andra får se, hänföras och inspireras, att ha språkets gåva och kunna skriva fantastiska texter som ömsom får mig att skratta rakt ut, ömsom får mig engagerad i de eventuella ämnen som upprör dig för dagen, och så nu då, att måla strumbyxor på tork som går rakt in i mitt hjärta! Och jodå, denna lista skulle kunna göras mycket, mycket längre, och tack för att du delar med dig av allt detta. Du inspirerar!

Varma hälsningar,
Helena

The Swenglish Home

Helena, The Swenglish Home sa...

Ps. Om du behöver en namninsamling för införandet av de dagar du nämner i förra inlägget, skicka listan, jag är HELT med!

:-)

Helena

kungen o majkis sa...

Underbara tavlor! Strumporna är underbara. Du kan jäkla bra du.

Johanna | Tillvaron.se sa...

Men vilken underbar tavla. Jag vill ha en sådan. Och utan skolning verkar inte göra speciellt mycket alls. Skulle du få för dig att göra en till försäljning måste jag få första tjing.

kavallinskan sa...

Jättefina tavlor! Gillar verkligen kalasbyxorna :)
kram

vitagavlar.blogspot.com sa...

Jättefina tavlor! Och kudde i Stoff- och Stil tyg ser jag, snyggt!
Kram Lisa

Edith och Jag sa...

Men så häftiga tavlor du gjort! Den med strumpbyxorna är helt underbar. Med din talang behövs nog ingen skolning;)
Kram Maria

Lisa sa...

Jag bugar mej, stum av beundran. Du kan du, det är säkert! Jag har sagt det förr och Säjer det igen; sälj det du gör och du blir rik, jag lovar!

Ps; ägg-"originalet" har jag sett, men hur ser strump-byxe originalet ut?

Hanna sa...

snyggt.
Ha en fin pingsthelg.
Kram
Hanna

Grodmamman sa...

Läckra tavlor!:)
Du kan verkligen det mesta, du behöver ingen skolning för att göra fina saker!:)
Kram

Fröken Grön sa...

Varför är jag inte förvånad över att du kan måla också? Hihi, du är för go' du! Och bra blev det också.

Ha en fin pingsthelg!
/Anna-Karin

Silverkant sa...

En stor eloge till dig för att du verkligen driver igenom så många pysselprojekt. Man (alltså typ jag) fastnar så lätt i tankestadiet och kommer sällan till skott, men din styrka ligger i avsluten som en bättre fotbollsspelare!

Härligt att våren kommit till er också! Här har syrénerna redan slagit ut och och jag har tagit in ett helt fång fastän jag vet att de snart vissnar...

Trevlig helg! / Linda

Anonym sa...

Så läckert och personligt!!

/Carina

Anonym sa...

Etsy, jag säger bara Etsy. När öppnar du butik?
/Trollmor

Malin på pastill.nu sa...

Jag älskar tavlan med strumpbyxorna! Ska nog knåpa på något liknande. Tack för inspirationen!