fredag 10 augusti 2012

Fröken Fröken jobbar med visualisering

Det finns en sak som jag har tänkt på hela denna första evighetslånga arbetsvecka. Nämligen den stora loppis som går av stapeln på lördag.

Jag har tänkt på de keramikvaser jag planerar att fynda, den pinnstol utan svarvade pinnar jag segervisst ska sträcka mot skyn, de oväntade fynd som jag ännu inte har en aning om och finurliga lampor.
Och jo, så har jag tänkt att jag ska hitta ett runt soffbord! Nu är det lite oklart hur jag ska få hem dettta på cykeln, om det skulle uppenbara sig, men sådana små petitesser får man inte hänga upp sig på.

Så, det är vad jag har tänkt på hela veckan.
Nu är bara frågan vad jag ska tänka på alla resterande arbetsveckor för att härda ut?*

Bildkälla: Något oklar. Hemnet?


*Jaja, det är bra att ha ett jobb, och det är inte dödstråkigt, man möts av olika utmaningar, jada jada, men hade jag den ekonomiska möjligheten skulle jag vara ledig året om. Utan tvekan.

9 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Att syssla med precis vad man vill utan att oroa sig för att räkningarna inte blir betalda är nog många människors dröm. Jag skulle inte "bara vara ledig" om drömvinsten skulle infalla men just nu känner jag en viss oro (läs stress) inför måndagen då jag börjar jobba....tur att jag ska på Formex i slutet av veckan så det blir en mjukstart. Ha en lyckad loppisrunda fröken

Karin A sa...

Åh härligt med loppis. Själv ska jag på årets bästa fest; kräftskiva! :) Jisses vad jag gillar bilden. Ett runt bord hade inte suttit fel.

Hanna sa...

Roligt med Loppis.
Ha en fin helg.
kram
Hanna

Under vårt tak sa...

Loppis är riktigt roligt och något som helt klart kan hålla styrfart på vem som helst under en dag på jobbet! Hoppas att du hittar dina fynd. Vi ska iväg imorgon till två olika loppisar och hoppas på våra fynd, letar förvaringskärl och uppläggningsfat. Var på några verkligt fina ställen för ett tag sedan i Alingsås, roligt! Jobba försiktigt och lev väl. http://undervarttak.blogspot.se/2012/08/loppis-och-aterbruk.html

Grodmamman sa...

Hoppas att det blir en riktigt lyckad loppishelg för dig!:)
Om jag hade ekonomin skulle jag jobba lite, men absolut inte som idag.
Kram

Systrarna Hjertén sa...

Instämmer i din jobbanalys helt och full, det är inte det att jag inte gillar att jobba, det är bara så att jag gillar att vara ledig mer!

Storloppis låter lockande!

Trevlig helg!

Anonym sa...

Höstpynt, julpynt och vad man ska göra av alla nya fina tyger från Åhléns och Ikea. Där har du nåt att fundera på i minst tre veckor ;)

Edith och Jag sa...

Håller helt med dig! Hade jag bara haft råd skulle jag också struntat i jobb och stannat hemma och roat mig mig helt andra saker. På måndag väntar jobbet igen och idag river "börja-jobba-ångesten" kan du tro. Men det där med att visualisera gillar jag. Jag hoppar nog att tänka på loppisfynd, men det finns ju andra trevliga saker att tänka på. Hoppas att du hittar allt det du tänker på.
Kram Maria

Mamma med ambitioner sa...

Jag var på loppis förra söndagen och tänkte på dig. Massor av folk som rotade och drog. Jag ville verkligen hitta just det....... men det fanns inte. Jag har nog inte rätt sorts ögon. Kramis Kristina