torsdag 27 juni 2013

Man kan ju inte ligga på latsidan när man kan ligga på spraysidan

Säga vad man vill, men är det något jag kan så är det att ha semester!

På ett dygn har jag hunnit vända på dygnet, sova till halv tio, hänga på loppis, sy gardiner till min bror, plantera om blommor, äta en liter jordgubbar, kolla in Montalbano och det ser ut att bli middag halv nio.

Min första handling som semestrande Fräken igår var att inhandla mer sprayfärg, sedan hann jag bara in genom dörren förrän jag var på väg ut igen för att spraya både en ljusstake och lampfot. Detta blev dock omöjligt att fota nu eftersom vädret är av typen det-börjar-åska-när-som-helst-mörkt. Så istället blir det här bildbevis på mina mässingsljusstakar som blivit Ferm Livinginspirerat kopparställ.

Mässingljusstakar av den här typen dyker upp hyfsat ofta på loppis men är nästan i alla fall repiga och omöjliga att få fina med bara en omputsning. Hence the kopparspray!Förresten vad tycker ni hittills om årets version av Ernst lilla sommarprojekt med det enkla lilla huset..?

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Tycker att han är lite väl ambitiös vår käre Ernst i år. Är ju lätt att gjuta x antal plattor med marockanskt klinker när man bara behöver göra en och sedan kan lämna över jobbet!;)
Dock skulle jag vilja ha en sådan pergola på vår framsida... Lär dock inte bli lätt att övertyga maken om detta.
Kram

Hanna sa...

Ja det gäller att passa på att njuta och göra det man tycker är roligt.
Hanna

Petra / Popetotrora sa...

Så snyggt, så snyggt! Sprayfärg är verkligen da shit!

Och Ernst ja... har inte hunnit se något av avslitten än (för det är väl två jag missat?) men tänker att dom väl ligger på svt play.

Anonym sa...

Det är alltid mysigt att titta på Ernsts program, men det är ju rätt mycket idéer som blir alltför arbetskrävande att ta efter eftersom de flesta av oss ju inte har ett antal händiga killar till hands som fixar projekten åt en. Fastnade däremot för hans Limoncello-likör. Den ska jag faktiskt testa att göra.

/Camilla

Hanna sa...

gud så läckert! Var har du köpt kopparsprayen?

Fröken Fräken sa...

Just denna sprayfärg har jag köpt på Panduro, men jag har även hittat kopparspray på Biltema, den är lite ljusare och blankare.