söndag 30 juni 2013

Nu går skam på torra land, helvetet har frusit till is, mycket ska man få höra innan öron trillar av osv


Men nu har jag kommit på en sak som är bra med vintern (paus för er alla att dra efter andan av chock)

Jo, på vintern, med snö och minusgrader är det väldigt väldigt sällan som ett par grannar har efterfest utomhus klockan 04 på natten, där det brölas, ölas, spelas gamla Bonnie Tyler och Black Ingvars-låtar och det förs högljudda diskussioner om vem som hånglade med vem och fattar han inte att jag ju äääälskar honom.

* gnuggar ögonen av trötthet *

Men ändå så vinner ju sommaren över vintern med hur många miljoner poäng som helst. Det växer ju inte pioner på vintern till exempel.


5 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Åh, jag hade en sån natt för ett tag sedan...
Mitt största problem var att bestämma vilket som var värst.... Efterfesten som sådan eller grannarna under efterfesten som envisades med att slå i elementrören. Det är också ett ganska enerverande ljud. Och helt onödigt, eftersom de som hade festen, sådana dära ungdomar du vet,de har/hade inte en susning om vad det var som lät eller varför. Så varje gång det slogs i elementet så sänkte de musiken för att höra vad det var, när det sen inte lät nåt så körde de på igen.
Detta upprepades mellan 02 och 05:20 on and on and on.....
Jaja, Oh well.

Grodmamman sa...

Är glad över att jag varit förskonad från sådana nätter. Studentnatten är ett undantag och den natten ska vara så tycker jag!:)
Är faktiskt lite chockad över att du ändå hittat EN sak som är positiv med vintern!;)
Kram

Benita sa...

Haha, Black Ingvars! Låter som en höjdarnatt! Not. Hoppas du sover bättre i afton!

Jo sa...

Oj, ja, där har du ju helt klart en poäng! Jag är verkligen SÅ glad att vi flyttade till hus, just avsaknad av störiga grannar är underbart!
Vi hade studenter bredvid oss i förrförra lägenheten och de hade ju efterfester på vardagsnätter. I lyhörda landshövdingshus... De slutade dock med det efter att J en natt (morgon) gick upp och ringde på, skäggig och arg kl 05.00. Efter det var de väldigt noga med att berätta innan att de skulle ha en liten fest, plus att de faktiskt skötte sig bra. :) Värre var det ju med elefantungen ovanpå förra lägenheten! :)
Ibland återstår inget annat än att vara surtanten och påpeka att det faktiskt hörs rätt bra, det kanske hjälper lite iaf?
Nu har vi en egen nattfridsstörare av hög rang och är glada att vi inte kan störa några grannar när han sätter igång...

Felix sa...

...Annars kan man ju bo på landet och hoppas att de få grannar man har inte har den typen av fester. Vi har i stort sett aldrig den typen av besvär här hos oss.

Ljuvliga bilder på både pioner och lupiner!

Och vilka superfina loppisfynd du har gjort!

Sommarhälsningar
Elisabet