lördag 1 mars 2014

Ikea, ni har väl tänkt att det ska gå att sätta upp en vägghylla, eller?

Så var det äntligen dags för att sätta upp hyllan Limhamn, som inhandlades under julledigheten, och som legat på lut på grund av avsaknad av friskhet och rätt borrar och rätt skruvar.

Det märktes och mättes efter konstens alla regler, det förekom även ett vattenpass.

Men så var det den här liiiiiiilla detaljen med metallisten som man ska hänga upp hyllan på.

DEN GÅR FANIMIG INTE ATT HÄNGA UPP NÅGON  DJÄKLA HYLLA PÅ DEN SAKRAMENTSKA METALLISTEN EFTERSOM DEN HAMNAR HELT KLOSS MOT VÄGGEN!!!

Hur tänkte ni där egentligen Ikea?
Nu har jag två hyllor som inte går att sätta upp samt tre hål i väggen. Hålen har jag nu spacklat igen, och detta plus märkena som blev på väggen från hyllan gör att jag måste måla om hela väggen (vilket hade varit bra att kunna göra imorgon så att jag slipper störa mig längre, men då visade det sig att jag inte hade en rollerhylsa som passar med rollbygeln!)

Ni kan tänka er stämningen här hemma.
(Herr Fräken åkte diskret iväg och handlade fem sorters chokladkakor...)

Så. Köp INTE en Limhamnhylla!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Skumt!

Jag har två Limhamn bredvid varandra och så vitt jag vet var det inga problem att sätta upp dem (inhyrd bekant). Tror inte han gjorde någon specialare men det kan jag förstås inte ta gift på ;)

Flippis sa...

Pinsamt...jag bor i just den by hyllan är uppkallad efter. Limhamn...beklagar alltså.

Felix sa...

Aj då, det kanske går att reklamera en hylla som inte går att hänga upp, eller...?

Haha, kul att Herr Fräken har bytt namn till Herr Fröken. ;-)

Vårvinterhälsningar
Elisabet

Monkan sa...

Vad ska du göra med all ytan i förrådet då, kanske hyra ut som replokal till Let’s dance? Och den där Limhamn, är du säker på att det är en hylla? Det kan vara så att de glömt skicka med några delar, små ben, för jag misstänker starkt att det är en barbie-soffa.

Hoppsan, köpstopp till 2017. Hon har hårda regler den där Fröken. Men då kanske du börjar förstå varför jag hade Regler inför besöket på Syfestivalen, när jag dessutom är en person som inte ens kan stava till orden rennza eller slennga ;) Och jo mönstersaxar för papper har man ju gott om, det ingår väl liksom i en Pysslares basutrustning, men en sicksack för tyg känns lite extraordinärt, ger lite guldkant i tillvaron :)

Anonym sa...

Men som en räddare i nöden har Beckers Happy Homes söndagsöppet så du kan måla idag och glömma hela incidenten fort som ögat .

Grodmamman sa...

Fy sjutton vad besviken man blir när det blir så där! Förstår din frustration! Hoppas att det kändes lite bättre efter en chokladkaka eller två!;)
Gillade också den vita lagerhyllan, men får spunk på allt damm en sådan samlar. Behåller nog mina Billybokhyllor ett tag till...
Här längtar jag efter solen. Plusgrader har vi och regnar gör det, men nu vore det härligt med lite sol!
Kram

Smultron på ett strå sa...

Skumt... det måste finnas en hake... du skulle aldrig ha använt vattenpass, det kan bara gå illa!!! Hoppas du har hunnit måla över debaclet och hittat på nåt nytt projekt! //kram maria

Cinis sa...

Tycker du ska ringa kundservice o be om hjälp! De brukar kunna lösa det mesta! / Carina från Ikeas lilla hemby

Cinis sa...

Listen har väl ett veck på mitten så ovankanten kommer ut lite sim det är på monteringsanvisningen, annars är det fel på din list o då kan kundservice skicka en ny till dig om du ringer dem. Nöjda kunder vill vi ha! Ring dem!! 0775-700500 lycka till

Anci sa...

Tack för att du gör mitt liv mer fyllt med skratt och leenden !!
Du skriver såååååå bra !

Synd med hyllan bara :)

Kram
Anci