onsdag 16 april 2014

Mitt första påskbrev

Hej Påskharen!

Jag vet ju att jag aldrig varit  helt övertygad om din fysiska manifestation men jag är villig att omprova min uppfattning i frågan om du gör något för mig.

Skulle du kunna vara så käck och stoppa ned alla spamkommentarer på denna blogg i din korg och skutta iväg med dem dit solen aldrig skiner? Jag är SÅ trött på att radera över 50 sådana kommentarer per dag.

I påsk hade jag nämligen tänkt göra allt annat än att lägga tid på att besöka sidor med falska äkta Mulberryväskor, spamkommentatörens kollega/bror/vän/chef som rekommenderar min blogg för dess magnifika insikt i just den här frågan, kasinon som man besöker utan några kläder på och någon webbkamera som jag misstänker kommer visa mig saker jag inte vill se.

I väntan på att du Påskhare lyckas med detta så blir det tyvärr ordverifiering på denna blogg.

Påskägg kommer jag dock att ordna på eget intiativ. Vi kan säga att det kanske ligger fem meter tyg i det ägget.

Vänligen Fröken Fräken


P.S Jo förresten, en serveringsvagn vore inte dumt heller! D.S4 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Hahaha! Har också fått omänskligt mycket spam om Mulberryväskor och liknande den senaste tiden. Det verkar gå lite i vågor med spamkommentarerna. Men man blir galen!!
Hoppas påskharen levererar! :)

annika sa...

Samma dret här. Hjälper ordverifieringen måntro?

annika

susanne sa...

Haha! Hoppas haren får ned en serveringsvagn i ägget också då! Eller så får du sy ett jätteägg av fem meter tyg och låna ut till haren för gåvor av större storlek... Ägg var ett av sonens alternativ till påskgubbe i år. Kunde dock inte fundera ut hur jag skulle sy en äggdräkt, så han får vara kyckling istället. /susanne

Cicci H sa...

Min bror och svägerska berättade att minstingen förra året blev upprörd när Påskharen för andra året uteblivit:(år1 pga av utlandsresa, år2 pga sjukdom) I år hade de köpt en skattkista så Kapten Äggskägg skulle dyka upp. Var får en del allt ifrån? Glad Påsk!!