måndag 16 juni 2014

Alltså, nä.

Sådant man inte ska (behöva) göra i juni:

- Mötas av folk som cyklar i vantar. Inte bara stickade fingervantar, utan skinnhandskar! En del av dem har mössa också, och inte bara av tonårsslyngelmodeanledningar.

- Googla efter sjukdomar och slå upp saker på 1177.se. Snart har jag vattkoppor igen. Eller problem med prostatan. Hej, kan jag få ett lugna-ned-dig-piller?
Fast googla sjukdomar bör man nog inte göra någon månad.

- Öppna balkongdörren och mötas av en hagelskur.

- Säga till folk "Men ska du köpa all den där alkoholen till midsommar?"

- Höra meteorologen yttra frasen "Och under natten kan temperaturen sjunka till under nollan" (visserligen i fjällvärlden, men ÄNDÅ)

- Bara hitta fotboll på alla tv-kanaler.

Placera blommor i glaskrukor och vaser är jag däremot förtjust i!Jag vill ju vara sådär energisk och jätteglad över att det är sommar istället, men känner mig mest lite låg för närvarande... Är jag helt ensam om det?

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

du är inte ensam, jag tänker lite som dig..

god natt

Anonym sa...

Här är det måndagsblues trots att det är sommar. Livet är inte enkelt

//ninni

Nenne sa...

Det är sol men blåser svinkallt här i Småland. Varje dag är en kamp då dottern kräver sommarklänning och jag kräver byxa, strumpor och långärmat. Nej, sommar är det inte. Enligt mig. Jo, vi hade sommar i lördags. Men det blåser ändå isvindar. Jag sätter mig inne och virkar istället. Samt pärlar omänskliga mängder pärlplattor med ovan nämnda dotter.

Ha en bra tisdag, kortvecka nu ju!

Tekla sa...

Nämen lilla fröken Fräken! En stor tröstekram från Tekla i fleecetröja på jobbet... Det blir bättre en vacker dag!

Petra / Popetotrora sa...

Just den här veckan känner jag mig inte på topp heller. Det är ju ett riktigt skitväder plötsligt! Jag kan bli arg på mig själv att jag låter mig påverkars så mycket av vädret, men det gör jag. Det sätter liksom förutsättningarna för hela humöret och tillvaron.

Men du: hang in there! Det blir bättre! Kram

Jo sa...

Nej, man ska nog inte behöva det!
Och jo, det finns fler som känner som du. Jag är ledig fram till september men kan inte riktigt känna någon semesterkänsla. Det KAN ju bero på att Ullharen har varit riktigt sjuk för första gången med massa feber och prickar/blåsor över hela kroppen. Inställda kalas och väldigt dåliga nätter gör ju inte så mycket för semesterkänslan direkt...

Anci sa...

Nja, det kanske borde vara lite annorlunda :) Men det blir bättre !
Jag önskar dig en fin Midsommar som är solig och varm.

Kramar
Anci