måndag 9 juni 2014

Det här börjar bli lite långdraget

När sjukvårdskunnig personal säger att det kan ta lite tid att bli av med ischias helt, så menar de med "lite tid" inte två dagar (VA?? Alltså!). Så man får fortsätta att ha tålamod, stretcha, fortsätta att röra på sig lagom mycket och intensivumgås med värmedynan. Och ha tålamod, det är jag ju verkligen så bra på...

Kom i alla fall på ett pyssel som jag inte har visat tidigare. Just nu är det ju poppis att ta runda speglar och hänga upp med bälten. Men här är en annan variant. Här har jag först dekorerat spegelramen med washitejp (denna från TGR) och hängt upp spegeln med upphängningsanordningen som medföljer (sitter dold på baksidan). Sedan har jag piffat lite extra genom att fästa en läderbit längst upp på spegelns baksida, gjort hål i lädret och hängt upp spegeln så att det ser ut som att den hänger i "läderstroppen".
Jepp, det är lite grått här idag.

3 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Det blev snyggt!! En bra idé! Hoppas verkligen din rygg går till sig. Eller den där hemska nerven! Har själv varit sjukskriven för ryggproblem i två veckor och börjar arbeta på onsdag. Jag hoppas det kommer att gå bra. Har snart semester. Vill inte tillbringa min semester med att halta mig runt.

Krya på dig!!

Kram Ann-Louise

Anci sa...

Tur att du kan vara pysslig nu också !
Jag hoppas att du mår bra snart och kan göra allt du vill.

För jag vill gärna se mer av det du skapar !

Kram
Anci

Grodmamman sa...

Lider med dig! Inte kul att vara drabbad av ischias. Har tyvärr ingen erfarenhet av kiropraktorbesök. Hoppas dock att det hjälper dig!
Tack, känns inte som att jag hinner så mycket, men det kanske beror på hur man prioriterar!;)
Kram