tisdag 9 december 2014

Det är ingen smelly cat här inte

Jag heter Fröken Fräken och jag har gått och blivit beroende av doftljus.
Säg hej till Fröken Fräken nu!

Detta är det senaste ljuset som jag precis testar. Den gröna glasburken var ju himla snygg också så den kan användas vidare när ljuset brunnit klart. Turligt nog har jag ännu inte snöat in på de riktigt dyra ljusen, utan min favorit är faktiskt dessa. Fast det kan ju hända att man blir lite godissugen av just denna doft..

Jag är också väldigt förtjust i min kakeldekor i marockansk stil, ganska otippat faktiskt, men jag har nöjt mig med att sätta upp dem på enbart nio plattor.

Efter att precis ha laddat upp i badkaret med senaste numret av Elle Interiör (neeehej, jag tänker inte kalla den för Elle Decoration, lika lite som jag säger limiterad edition om en begränsad utgåva) så tänker jag nu bädda ner mig i sängen och se Project Runway - pyssel på tv liksom! Jul blir det nog någon dag ändå.

6 kommentarer:

TezzTheMess sa...

Hej Fröken Fräken! :)
Doftljus är härligt, och samma företag som gör dina favoriter har hemskt många andra väldoftande ljus med!

Anci sa...

Hej Fröken Fräken !
Det finns i alla fall värre saker att vara beroende av. Låt det inte gå till överdrift bara :) Hi hi

Kram
Anci

Elisabeth sa...

Doft Ljus är så härligt, jag har köpt med julgransdoft, då vi inte kan ha riktig julgran inne, och det luktar jätte trevligt..

Fröken Fräken.. ;)

Jo sa...

Jag har aldrig förstått mig på det där med doftljus. Alltså, jag hajar ju grejen, men har hittills inte hittat något jag tycker så värst mycket om. Det finns ett som doftar ren tvätt men det har jag bara stående, inte tänt för då doftar det konstigt. Jag får väl leta vidare, för det verkar ju onekligen mysigt. Ljus är ju alltid fint, liksom! 😊

Selda sa...

Hej fröken Fräken! Tack för en jättebra, välskriven och inspirerande blogg. Jag hittade hit via andra bloggar för en dryg vecka. Sen dess har jag gått bakåt i ditt arkiv och läst mig igenom en bra bit.

Vi har ett stort hus med fem rum fördelade på två våningar, stor källare och ett jättestort uthus. Varje dag är som ett gigantiskt loppis hemma hos oss. Jag förvarar ett dödsbo i hundraelva lådor i källaren och betar mig sakta igenom dem.

Och därför, med tanke på vad som börjar kännas som min evighetsrensning, blev jag lite nyfiken på din inställning till det där med att sortera, skänka bort, kasta. Väcker det vånda och ångest hos dig? ( Inte? Nä, jag tänkte väl det. Det är bara jag. )

Ha en fin, väldoftande advent! /Gisela

Fröken Fräken sa...

Hej Selda!
Jättekul att du har hittat hit och tack för din kommentar! Låter som en dröm det där men att ha ett helt hus med grejer att gå igenom. Jag har inget problem med att göra mig av med saker som jag inte tycker om/är i min smak/inte har någon användning för/känslosam koppling till. Allt sådant röjer jag bort direkt. Har bytt inredningsstil härom året och allt gammalt och lantligt åkte iväg direkt, jag vet inte hur många lådor det blev till slut.
Men det kan ju bli lite problem när man har massor med saker där man gillar allt..