onsdag 28 november 2007

Christmastajm


Hittat jullista hos
http://livinglikelinda.blogg.se/

1. Vad önskar du dig i julklapp?

Jag har inte kommit på så mycket. Jag önskar mig ett nytt duntäcke, men det vet jag redan att jag kommer att få... Skulle någon nu vilja slänga bort en massa pengar på mig så vore inte en digitalkamera helt fel. Eller om jag får en hoper extra semesterdagar!!!

2. Är det någon julklapp du får varje år?

Ja, jag brukar få presentkort från Åhléns från min bror varje år. Det är bra, för får han helt fria händer så kan det sluta som i fråga 4.

3. Vilken är den bästa julklapp du fått?

Det som man har blivit allra gladast för är väl när man fick efterlängtade saker som man önskat sig som barn, tex sminkhuvud. Som vuxen är det mer en födelsedagspresent som jag är väldigt glad över, nämligen min symaskin! (mycket flitigt använd)

4. Vilken är den sämsta julklapp du fått?

Ja, det måste väl vara när min bror på mellanstadiet limmade ihop restbitar från träslöjdens svarv och borrmaskiner till något oanvändbart. Det var inte direkt så att han hade arbetat med detta, som när ett barn ger bort en teckning, utan mer en skämtpresent...

5. Vilket är ditt bästa julklappstips?

Att man känner personen ifråga, den personens intressen och smak och köper något utifrån det. Inte alltid så lätt, dock!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant läsning! :)

Anonym sa...

Julklappstips är så svårt. Till min bästa kompis är det inga problem - jag behöver bara köpa något jag själv vill ha :-) men jag har varje år problem vad jag ska köpa till min farbror. Äldre män är såå svårt. Det brukar slutmed en skiva eller en liten korg med delikatesser.

Fröken Fräken sa...

Jag får nog lov att säga att herrar överlag är svåra att köpa klappar till.. herrar som läser denna blogg och känner igen sig får gärna ta åt sig.... hihi..