tisdag 27 november 2007

En svår färg


Jag är inte den som brukar pynta hemma med tomtar och julrött, det brukar bli lite för intensivt. Men i år tänkte jag att jag skulle vara öppen för förändring och inköpte ett verkligt julrött tyg som först skulle bli gardin i vardagsrummet men sedan blev panelgardiner i sovrummet. Sömnaden tog ett par timmar på söndagen i anspråk, och redan när jag hängde upp dem kände jag en viss olustkänsla. Måndag 17.30åkte gardinerna ner, jag tog ner dem direkt när jag kom hem.

Det får bli en vit jul i år igen.

Saftflaskorna på bilden är dock helt oskyldiga och riktigt vackra!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hihihi, känns som något jag själv skulle kunna göra. Men det finns ju inget annat sätt än att pröva sig fram och då får det bli lite felköp på vägen.

Jag tolkade dig som att du ändå gillade det du såg på min blogg? För att svara på din fråga så blir det nog fortsatt djuprött som tema i jul, men med tydligare inslag av vitt och svart än i fjol... Du får väl se om du hälsar på mig ;)

Anonym sa...

PS: En vit jul är riktigt riktigt snyggt!!!

Anonym sa...

Jag tycker också att rött kan vara svårt. Det måste vara den rätta röda, helst inte tomat eller tomteröd.
Jag funderar på att ha hallonröd och cerise som accentfärger i köket i vår nya lägenhet. Vi får se om jag vågar...

Fröken Fräken sa...

Linda: Jajamen, klart att jag gillade det jag såg. Jag tror att tapeterna hemma hos mig gör att rött ser helfel ut! (jag har inte valt tapeterna!)

Kix: Jag tror också att tomteröd kanske var fel röd färg.... Hoppas att du vågar!

Anonym sa...

Haha, vilket onödigt jobb du lagt ner..men det är inte lätt, ibland kan man få lite ångest över alla färger som blandas hejvilt, men samtidigt lite kul....Sen är det jätteskönt att ta ner allt i januari sen...kram