måndag 5 november 2007

Jippie!


Fortfarande ingen snö! Vad glad jag blir! Som jag har sagt förr, jag är inte och kommer nog aldrig bli någon vintermänniska. Jag kan tolerera snö kring jul, men sedan får det vara bra! Om jag nu skulle möta några motsatta åsikter om detta från bloggare söderöver kan jag medela att här brukar vi ha snö, och då mer än 1 dm, från slutet av oktober till slutet av april, för det mesta. Då tycker man inte att det är så himla mysigt med snö längre.

Fredagsshoppingen gick rätt bra. Tyvärr var tygavdelningen sorgligt utplockad på alla nyheter. T.o.m mitt ressällskap, som inte brukar se sådant i vanliga fall, noterade att det var lite tyger. På julfronten fanns dock allt och lite till. Jag besinnade mig dock något, eftersom man alltid har mer julpynt hemma än vad man tror. Jag fyndade även lite på Village och Catalouge Outlet (10 meter tyg, två olika sorter, för 100 kr!). En mycket trevlig dag! Och sedan hade man ju två hellediga dagar efteråt också. Toppen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo alla är vi olika, fast så länge hade jag nog inte velat ha snö, fast jag älskar snö...hela dec o jan, sen är det nog, tycker jag. Ha de gott, kram

Fröken Fräken sa...

Tyvärr verkar det lite som om det just har börjat snöa. Jag funderar på att gå ut och ställa mig med en hårtork....