onsdag 13 februari 2008

Att välja fel, del 2


Vad skulle ni göra:

1. Välja att stanna kvar på ett arbete som inte är världens roligaste, med daglig pendling, men där du har anställning till november,

eller

2. Välja ett nytt arbete, med roligare arbetsuppgifter, utan pendling, men som du bara har säkert till sista juni?

Se så, hjälp nu till att fatta ett beslut.... help!

8 kommentarer:

Johanna sa...

Jag hade nog valt det roliga jobbet. Men det är svårt för mig att säga när det inte är mig själv det gäller. Men jag vill följa mitt hjärta och arbeta med det som jag tycker är kul.

Linda -Galleri Palla sa...

2:an tror jag... Det brukar oftast ordna sig med förlängning och så. Du har inte lust att säga vilken bransch du är i? Det kanske underlättar rådgivningen :) Plus att jag e nyfiken.

Anonym sa...

Hjälp vad svårt men jag skulle nog ta nr 2 ändå. Det brukar lösa sig och om man gör något roligt så brukar det leda till bra saker.

Anonym sa...

Oj det var inte det enklaste valet.. Det känns ju naturligtvis mer lockande och ta det roliga jobbet.. men samtidigt så får man kanske tänka på vad som ska hända efter juni månad sedan??
svårt val!!
kram

Fröken Fräken sa...

Jag börjar faktiskt luta åt alternativ 2 också. Jag brukar vara den som väljer det som är säkert, och oftast tråkigare, men hittills har det inte fått så positiva effekter. Nu kanske det börjar bli dags för att välja det roligare och det som hjärtat vill??

Linda: Jag jobbar med information och marknadsföring. Knixig bransch!

Maria sa...

Ta det du känner bäst för, framtiden kan alltid ändras! Så gjorde jag, sa nej tack till ett mycket välbetalt jobb men där jag tvingades pendlar och vara borta mycket. Tog i stället ett på hemma plan, där lönen var lite (läs mycket)lägre men ingen pendling och många andra förmåner. Skulle endast vara ett halvår, men fick erbjudande om fast tjänst. Nu sitter jag här och stor trivs, lönen har jag förhandlat upp, jobbar inte allt för mycket, kan åka hem till hunden på lunchen eller ta med honom och har världens underbaraste människor runt mig! Ibland löser saker och ting sig själv!
KRAM

Annika sa...

Utan tvekan nr 2 - vågar man inget så vinner man inget heller! ;) Lätt att säga, jag vet, men jag tycker att du ska satsa på det jobbet eftersom du får roligare arbetsuppgifter. Man tillbringar ju så många timmar på jobbet! Lycka till!

Anonym sa...

Tvåan. Finns det chans till förlängning?