tisdag 5 februari 2008

Tisdagstema - CirkelEgentligen består denna av sex cirklar - min hallampa! Det är någon slags variant av en PH-lampa som jag har fått (dvs nosat upp i ett hus som skulle säljas och tiggt till mig den. Ingen annan såg någon potential i den, vill jag tillägga). Vid upphittandet var den i någon slags konstig guldfärg. Men efter ett ordentligt bad (alla delar isärtagna och potentiellt strömförande delar bortplockade) och rejält mixtrande för att få hop den igen var den rostfri med vitt innandöme.
Här ser den mer ut som ett ufo.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad cool....tur att du tiggde till dig den, superfin. Ibland lönar det sig att inte vara så finkänslig, utan ta för sig lite...kram

Fröken Fräken sa...

Ja du.. det är inte så ofta jag är finkänslig, jag brukar ofta använda mig av frasen "Den där saken vill du väl inte ha, va?". Inte så illa som det låter, jag brukar bara vara ensam om att se potential i ett fynd!

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken härlig bild och vilket ljuvligt sovrum ni har!!!

Härligt att kika in här på din fina blogg :)

Kram! Jes

Fröken Fräken sa...

Tackar så ödmjukast, Jes! Ja, sovrummet har blivit underbart nu, har tidigare varit lite avogt inställd till det, det gick liksom aldrig att få till det. Men med nya tapeter, så....!

I Veras hus sa...

Älskar lampfynd och speciellt i 60- och 70-tals stuk!
Har också tiggt till mig en bordslampa i vit plåt som någon hade slängt utanför sitt garage.Jag ringde på och frågade om jag fick ta den, och det fick jag.Den är ju bara lite sliten och fungerar inte...men nån gång ska jag lämna in den och få den fixad.
Nu står den bara där och visar upp sig!

Fint sovrummet blev!