fredag 15 februari 2008

Bokstäver och siffror


(Okej, nu låtsas vi inte om att detta foto blev lite lutande...)

Jag gillar ju bokstäver och siffror och allt roligt man kan göra med dem (till detta räknas inte matematik, herr Bertilsson!) och det är snyggt att skapa lite egna tavlor. Som andra har upptäckt också, det kan du se hos Sara och Jes. Själv har jag gjort två tavlor till köket, den ena med ena av mina favoritrader ur en sång av Peter LeMarc "Och det känns som regn efter en lång het sommar" (jag får direkt sommarkänslor!) och på den andra ska det egentligen stå "The evening of the best day", men skrivaren fick spader och kapade mitt i allt. Men det blev rätt snyggt ändå.

Förresten är denna bild nästan gammal. En loppisfyndad taklampa hänger här nu. Bild på det kommer efter helgen. Någon fjärde omaka stol har jag inte hittat ännu. Attans!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nu blev allt en eller två smulor obegripligt. Finns det något som kan vara roligare än matematik? Skulle inte tro det!!
Mr Bertilsson

Annika sa...

Vad kul att du tittade in hos mig! Jag gillar också bokstäver och siffror! Var just inne hos Jes och såg hennes fina tavla och blev inspirerad! Omaka stolar, det tycker jag om! Fin lampa!

Linda -Galleri Palla sa...

Gillas, gillas :) Men kan vi inte få lite närbilder??

Ska dock visa snart hur snyggt det INTE blev när jag skulle härma denna idén:

http://livinglikelinda.blogg.se/1201814640_tilltalande_tavla.html

*tandgnissel*

Jo, det var säkert babusk-tanten i Konsum som idén kom ifrån. Du har ju ett suveränt minne alltså. Hela förmiddagen har gått åt till att leta efter en hemsida åt dig som säljer hyfsat billiga men fula babuskor som man kan måla om. Men jag har inte hittat den ännu. Är det ok om jag säger till min arbetsgivare att det var ditt fel att jag inte gjort det jag skulle? Moahahahahaha....

Ha det gött i helgen!!

Fröken Fräken sa...

Herr Bertilsson: Pfhui!

Annika: detta är också en loppislampa, hela 35 riksdaler kostade den!

Linda: Det kommer närbilder. Om jag nu lyckas ta några där inte glaset blänker eller texten blir suddig eller vad som nu kan svära sig ihop mot mig.

Jag behöver alltså mer inredningstidningar och böcker så att jag kan blanda ihop mer. Det låter som en galet bra idé jag ska påtala till mig själv när jag står och funderar på om jag behöver en till inredningstidning. Men det är väl fullt acceptabla arbetssysslor att leta efter babuschkor? Fast jag vet ju inte vad du jobbar med..?

Alla: TREVLIG HELG! Friheten hägrar!!

Anonym sa...

Ja det är ju jättesnyggt att göra så, då kan man förändra lite efter hand oxå. Då får du ta en ny bild så vi får se lampan oxå, ha en fin helg

Linda -Galleri Palla sa...

Nä, det vet du inte ;) Maila mig så ska jag berätta ... *hemlig*

Ja det är klurigt var man ska svara..

Millas hem sa...

Känner en "fröken" som jobbar i Luleå...
Kram Camilla

Anonym sa...

Ja det är fint med vackra ord å bokstäver:)
kram

Anonym sa...

Vad du är pysslig, fina tavlor och att bara komma på. Jag känner mig som opyssligaste i världen när jag ser era alster. Bra jobbat av er!

~Livet i byn