tisdag 16 december 2008

En enkel vädjan

Jag vet att jag tidigare efterlyste lite julgodis till jobbet. Här har man ju fått veta, ända sedan i augusti, att till jul, då minsann, DÅ blir det MASSOR av choklad och annat smask. Detta har jag verkligen sett fram emot, särskilt under torftiga höstmåndagar.
Nu skulle jag vilja ändra mig. Snälla, skicka inget mer godis hit. Jag börjar känna mig lite lätt illamående. (Vaddå, ska jag låta bli att äta?! Hur går sådant till?!)

En annan efterlysning - gardiner som passar i mitt sovrum! Hur är det möjligt att ha sådana mängder tyger och gardiner, och ändå är det inget som passar just nu? Enda jag är nöjd med just nu är mitt skåp och denna hylla som jag möblerat om på. Har fyndat lite keramikkrukar som är reliefmönstrade. Älskar mönster som har samma färg som bakgrunden, där det mer handlar om olika strukturer tex för att mönstret ska framträda.




6 dagar kvar!!

18 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint! Håller helt med - det blir spännande effekter med mönster i grund i samma färg. Fram för mer struktur i inredning! :-)

Gardiner är svårt. Ibland får jag för mig att jag ska ha något mönstrat, i olika fäger. Blir aldrig nöjd. Lägger ner tid på att sy och sedan när de kommit upp så känns det helt enkelt inte rätt. Hemma hos oss ska det vara vita gardiner. Det är det jag alltid gillat och borde lära mig att det bara är det jag kommer att gilla. Gärna med lite struktur - men vita. Fast nu har jag fått en idé om en vit gardin med broderad slinga på till köket...får väl se hur det blir...

Ang. den orange lampetten på Återvinningen. Troligen någon som kom på en superidé och stod ut med det i 10 minuter... Eller var det kanske det jag skulle ha gjort? Målat lampetten orange och behållt den orange cirkeln? ;-D

Hoppas du får en fortsatt fin vecka!

Anonym sa...

Nej att låta bli att äta....det kan man väl inte, inte förrns det är slut,eller??? Jag var sån innan, alltså åt tills jag nästan spydde, helgerna frossades nästan bort i ett dimmer av godsaker (lite överdrivet). Nej men jag har ju som regel att inte äta godsaker, kakor mm i veckorna, men helgen är lång, fre-lör-sön, o då hade jag ju hållt mig i fyra hela dagar, gud så sugen jag var på fredagen då, kunde gå upp tidigt o börja dagen med en chokladbit, som tur var tränade jag mycket så det syntes ju inte på mig...Nu är det lite lugnare, men visst i helgerna blir det mycket gott att äta....

Gillar dina söta krukor, snyggt med mönster som går i samma färg, det tröttnar man ju inte på.

Ha en skön dag tjejen, kramar

Helen sa...

Låter jobbigt med all choklad, självklart kan man inte låta bli att äta!!

Väldigt fina keramikburkar, gillar också enfärgat mönstrat (kan man kalla det så)?

Mjuka sa...

Håller med dig om struktur i samma färg, gillar det jättemycket.
Önskar dig en skön vecka!! Har inga gardiner i sovrummet heller, hittar inte det jag vill ha. Ingenting blir rätt.
kram Malin

StrandviksVillan sa...

Jag gillar också relief och mönster i samma färg som bakgrunden, eller hur man ska säga...
Har länge haft samma gardinlängder i sovrummet, helvita randiga, alltså tyget var tunnare och tjockare så det ser randigt ut. Nu har jag bytt ut dom men trivs inte riktigt bra... Kanske dom gamla åker upp igen efter uppfräschning.
Ha det bra! A-C

Villa Carl Larsson sa...

Så fint! Men tror du inte att du har åtminstonde ett tyg som kan tänkas passa in? Men du vet ju bäst.. du som har så bra smak :) Hoppas att du hittar det du vill ha. Ser inte helheten men det mesta passar ju till vitt :)

Kram

Tulipa sa...

hej!
Snyggt med mönster på krukan, men ändå enfärgat!
Angående serien så blev jag lite besviken. Tyckte att det var för mycket dåtid. Gillar när det är i nutid och lite mer SPÄNNANDE mordintrig...hm, man vill ju inte låta morbid, men lite ruskigt ska det allt vara!
Kram Tulipa
Ps. Visst är det svårt att avhålla sig från snask om det finns tillgängligt. Jag är en gottegris...Ds.

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Jag har än så länge inte ätit något julgodis. Det har inte kommit något till jobbet än heller. Men det kommer väl...

Kram!

Mia sa...

6 dagar kvar till vad??

Inga bra gardintips, jag har en svaghet för stora fönster utan gardiner. Annars vill jag nog bara ha något tunt vitt men ser fram emot att se vad du hittar.

Kram Mia

Lilla huset på prärien sa...

Gardiner måste vara det svåraste som finns. Jag har gått utan gardiner hur länge som helst känns det som. Är väldigt förtjust i gammeldags sk. rullgardiner där man låser fast snörena på en hållare vid sidan av fönstret. Vet inte om du har sett sådana annars är nog beskrivningen lite underlig *skrattar*.

Vad fint du har pyntat! Själv hoppas jag få in min gran idag... den står nu utanför och väntar fint!

Kram Jenny

Britt sa...

krukorna är mycket snygga! Effektfullt med mönster i vitt.

När jag inte hittar några gardiner, får det vara tomt tills jag hittar det jag vill ha! Jag kan inte tänka mig att sätta upp nåt som inte känns rätt för stunden...
Hoppas att du hittar det du söker.

Britt

Anonym sa...

Hej!
Jag har något till dig! Titta in hos mig.
Hulda

Vit Gladiolus sa...

Snygga krukor!!! Vita linnegardiner är kanonfint!!!
Kraaaam

Nettan sa...

Stackars dig med chokladen! Guud va jobbigt!!;-)
Snygga krukor, håller med om att det ä så snyggt med enfärgat men med struktur!...gillar linnegardiner i alla former!!
Kram Nettan

Hon med klackarna sa...

Å vad mycket fina bilder du har på din blogg! Kommer att kika in här fler gånger;o)

Kan man verkligen få FÖR MYCKET choklad??!! Tror inte det.. ;o)

Jo sa...

Vilka fina krukor du har fyndat! Du har verkligen en bra loppisnäsa, du! :)

Visst är det jobbigt när det finns en massa bjudgodis på jobbet? Jag har svårt att låta bli, men när jag åt sådan där diet gick det ganska bra. Nu har jag triggat mitt sockerbehov igen , så nu är det dock kört.. ;)

Frida sa...

Det kan bli för mycket av det goda. Vilka vackra krukor, snyggt med samma mönster i bakgrunden.
Hoppas du hittar några gardiner som passar.
Kram Frida

Liljas Corner sa...

Jag vet, det är helt hopplöst med godis!! Så länge det finns godis så måste det bara ätas... Jättefina krukor!