torsdag 22 januari 2009

Det är mycket kärlek nu!


Tack Tildaoinredning, Hwita drömmar, Emelie, Eva, Kristin, Linruz, Lotten, Nettan, Strandviksvillan, Vita villan, Turquoise Inredning, Jenny, Maja, Mamman i huset, Alacs, Linah, In my house, Jill, Lilla huset på prärien, Camilla, Ängel kring vårt hus, Anne, Lilla Fröken Bråttom, Hem och Lycka, Madeleine, Tineling, Vackrare vardag, Fifibags, Joanna, Vita stunder, Lotta, Zizzie, Junibacken, Lina Berntsson, Jennys hus, Vardagstugg, Tess, LillaStoraJag, Sofie, Stjärnor & Champagne, Lorei, Milla, Lina, Hannis, Mo, Eva, Från koja till slott, Johanna, Tulipa, Lilla fröken kavat, Kristina, Kikan, Hwita villan, Christina,Prillig, En liten smula, Kerstin, Tusenfröjd, Sannas mamma, Milla, Sara, Victoria, Grodmamman, Maria, Krydda livet, Malla, Susa, Hem och Harmoni, Frida, Susanne, Annas hus i Dingtuna, Vitt och Blått, Pysselpralinen, Anneli, Sand mellan tårna, PiM och Zizzie.

Det är ni som förgyller min dag!

Tack för alla hälsningar, ni ska veta att jag vuxit ett par meter närmare himlen nu :-)

Jag har valt att inte lägga in någon besöksräknare på min blogg därför att jag är mer intresserad av kommentarer, tips, utbyten av idéer m.m än det faktiska antalet besökare. Roligt att så många nu lämnade en hälsning – det behöver ju inte vara en engångsföreteelse! Superkul att många också skrivit att de gillar det sätt som jag skriver på. Språk är ju min grej också och jag försöker hålla mig till min personliga stil – jag är mer rätt på än gullig! ;-)

”Skylten” där det står välkommen på, är en griffeltavla från Granit, som jag har målat ramen vit på och sedan skriver med Granits vita penna för griffeltavlor och glas på. Så det är jag som har skrivit, det är ingen skylt som man kan köpa.

Och så en särskild hälsning till Eva: Jag bor också i hyresrätt, och har inte spenderat massor av pengar på mitt hem. Det behövs mer idéer och lust att skapa något än pengar om man vill få sitt hem som man vill ha det! Jag hoppas att alla som tittar in här får lust att skapa något själva, det behöver inte vara perfekt första gången eller ens tionde gången. Det viktiga är att lusten finns där.

40 kommentarer:

Livingroom sa...

Hej,
tack för din kommentar ang stegarna. Du har helt rätt. Kanske den skulle rymmas någonstans i sovrummet. Tänkte även på att hänga den i köket.. får ta mej en funderare till. Ha det så bra,
Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Vad roligt att förgylla din dag lite för du förgyller sannerligen min ska du veta! Du är charmig och kreativ, vackra foton visar du och alltid glad :) Så härligt!

Önskar dig allt gott!

Kram Jenny

Christine sa...

Inspiration får jag varenda gång jag kommer in här!!
Fortsätt på det härliga sätt du redan skriver på ♥

Tidsmästarinnan sa...

Halloj!
Aj löööööv your blogg!
måste bara skriva det känner jag :-)

Hoppas du får en solig torsdag.
Kram kram
Susanne

StrandviksVillan sa...

Jaaaa - jag också lööööv your blogg!! Du fick fram allt där i sista stycket, om skaparglädjen och ekonomin...
Jag har sparat kortet som följde med ditt paket, för det är så vackert textat! :D Tack igen, glädjer mig så åt kudden!
Stor kram från Ann-Christine

Hannis sa...

Kul att så många gav sig till känna!!

Klokt talat!
Bor också i hyresrätt och det ända hindret är fantasin.
Okej,kan ju inte slå ut väggar och sånt men nåt ska man ju faktiskt ha kvar i sina drömmar också=))

Villa Carl Larsson sa...

Du är så gullig och tack själv för att du förgyller vår dag. I alla fall MIN :) Och det är så trevligt att kika in här, läsa om det du skriver och kolla in dina ursnygga bilder. Jag är nöjd hihi!

Ha nu en finfin dag. Kram Josefin

millandante sa...

Vilket fint inlägg!
Kram

Brunkullan sa...

Här är också en som läser din blogg:)
Kul att så många gav sig till känna!

Undrar också var den svarta söta lilla buren kommer ifrån:)

Susanne

Färjtorp sa...

Hejhej, jag kikar in här hos dig sen jag såg din blogg i Lantliv.
Jättetrevlig blogg!

Kram Johanna

Anonym sa...

Vad roligt att vi kan förgylla din vardag lika mycket som du förgyller vår.
Alltid lika kul att komma in hit och läsa.
Ha en toppenbra dag. Kam kram

matilda sa...

har ju nyss upptäckt din blogg, men jag kan redan säga att den hör till favoriterna! du skriver verkligen på ett skönt sätt och visar fina bilder som jag blir så inspirerad av...
dina bokstavstryck gillar jag och sättet som du inreder på tilltalar mig!
så jag kommer definitivt att fortsätta läsa och läsa bakåt allt jag missat och njuta!

ha en fin dag!

chokladblomma sa...

Jag läser också din underbara blogg! Och lust till att förändra och greja; det ger du!!
Ha en bra dag!
Kram

matilda sa...

glömde ju frågan jag skulle ställa, vet ju inte riktigt var du bor, men norrbotten har jag förstått... brukar ta helgtrippar dit då och då för shopping och för att träffa vänner (luleå och boden)! har inte hittat några direkt favorit inredningsaffärer där än, utan det brukar mest bli de lite större kedjorna, så har du några tips på små guldkorn! finns det inga, eller är dom helt enkelt väl gömda?
skulle vara skoj att veta när vi nu planerar att ta en tripp dit snart :)

Anonym sa...

Fint inlägg! Jag förstår precis vad du menar och jag vet fler som tycker det är tråkigt med lite kommentarer inkl mig själv eftersom man lägger ju ner en del tid, rolig tid men endå.

Det stämmer såbra det där med att saker behöver inte kosta många pengar, bara mna fixar och kanske målar till den lite såblir den som ny!

Kram och ha en bra da!

mamma lisa sa...

Hej, här är en till som följer din blogg. Tusen tack. Den är fantastisk. Det var fint skrivet det sista inlägget. Kolla gärna in min nya blogg ; )

Må Gott sa...

Hejhej!

Här är en till som följer din blogg och "hör av mig" nu när jag läst ikapp. Har precis startat en egen och då är jag flitigare med att lämna kommentarer, än jag var innan när jag var "anonym".

Jag gillar din blogg just därför att du delar med dig av dina pysseltips och skriver så inspirerande! Är själv en "pysselperiodare" och pysslar hellre än bra. Jag tycker om att samla olika pyssel för att kunna ta fram när lusten faller på och förhoppningsvis kommer det finnas endel på min blogg framöver.

Tack för fin sida!
Kram Anette

Grodmamman sa...

Tack själv! Du förgyller min vardag också med både nya inlägg och kommentarer hos mig!:)
Du ger så himla mycket inspiration och precis som du skriver behöver det ju inte kosta skjortan att göra om lite hemma!:)
Kram

Majas skafferi sa...

Hejsan! Vad fint du hade textat på griffeltavlan från Granit! Jag har också en sån penna,skrev EN gång med den på en griffeltavla och sen var det nästan helt omöjligt att få bort skriften!!Är det något speciellt reng.medel man ska ha?
Du,fortsätt att skriva "rätt på"..:) /Hälsn.L

Vitt och Blått sa...

Tack själv för kommentarer! Det är det som är roligt tycker jag - att vi förgyller för varandra, inspirerar och tipsar! :) (Känns extra roligt att göra inlägg när man får feedback!) Va fint du textar! (Skylten!) Ha en bra fredag - snart helg! Kram Ewa

sand mellan tårna sa...

Kan inte annat än att lämna en hälsning idag heller....

jag såg mitt "namn" i dagens inlägg.... och fnissade lite för mig själv.

texten var så snygg på plankan, och den pennan från granit har jag också..... kanske skulle använda den.... hmm...

I`ll be back soon!

Kram L

Mia sa...

Aah gulligt, det värmer ju extra när läsarna får veta att de är uppskattade.

Ja, jag tycker också om ditt sätt att skriva, kanske därför jag tittar in varje dag. Så keep it up!

Kram Mia

Maja sa...

Grattis till omnämnandet i Lantliv! Det är du verkligen värd! Tack för titten förresten!

En fråga:vilken typ av färg målade du spånkorgen med? Kanske stod men jag missade nog det i så fall...

Maja

Anonym sa...

Du är gullig även om du är rätt på oxå, så de så....Du brukar alltid skriva så snällt o gulligt till mig i alla fall o jag uppskattar verkligen mina många "samtal" med dig, o att få kika in hos dig o se alla dina fina alster, det är en fröjd många gånger ska du veta.

Jag är nog inne i en intepysslaperiod, har tappat stinget lite. Vill byta fondvägg i vardagsrummet, men det är ju en djungel av fina tapeter så jag blir trött bara av att tänka på det...

Ha en fin kväll vännen, kramar

Liljas Corner sa...

Jag kommer inte över hur produktiv du är! Både med pysslande och bloggande. Och jag blir så glad av att läsa din blogg. Idag då jag hade tid och möjlighet att läsa blogg för första gången på typ en vecka så var din en av dom första jag surfade till. Det gör jag alltid.

Vet du, här om dagen tänkte jag att då jag kommer hem från arbetsresan ska jag plantera vitlök - och så hade du bloggat om det :) Såhär på våren ser det så fräscht ut med de ljusgröna bladen.

Ha det bra, trots snön!

Liljas Corner sa...

eller, vår är det väl inte. Men jag lovar, det ljusnar dag för dag!

Britt sa...

Tack det samma! du förgyller minsann min vardag du med!
jag får alltid inspiration hos dig.

Kram britt

Anonym sa...

Och du förgyller min vardag minst lika mycket!!! Stooor kram från Kikan

Mollymera sa...

Hej? har du döpt om mig ?? nej jag bara skojar Christina kan ju lätt bli christian jag ler bara lite. Själv upptäcke jag att jag hade skrivit karm när jag menade kram. I en kommentar. Jag har själv en vit witheboardpenna undra om den funkar på giffeltavla, man vill ju gärna kunna sudda ut det.
Jag bara älskar att kika in hos dig. Stor KRAM Christina

Tusenfröjd sa...

Så kul att få förgylla din vardag... ibland är det viktigt att stanna upp och bara njuta av det lilla! Du skriver verkligen snyggt, önskar att jag hade samma talang men man kan kanske träna...
Ha det så underbart!
Kramis Liv

Anonym sa...

Jag är inte förvånad över att du har så många kommentarer varje dag. Din blogg är otroligt fin och inspirerande! Bra jobbat, vännen! kram anna

HWITA DRÖMMAR sa...

Du förgyller min dag också och är en bra inspirationskälla! Det stämmer verkligen, det är inte pengar som skapar ett mysigt hem utan lite fantasi och lust att skapa!

Nettan sa...

Hallå! Sprayade faktiskt mina lampfötter, men du kan säkert penselmåla oxå..eller skaffa en riktigt stor pappkartong å ställ lampan i när du sprayar..kanske kan funka?? Ä helt övertygad om att du fixar det galant oavsett!!
Kram Nettan

Mitt vita staket sa...

Hej oj vilken fin blogg jag hitta nu...alltid kul så nu måste jag kika runt lite..Kram Sussie

Frida sa...

Hej!
Roligt att du blev glad för utmärkelsen och tack för att jag får tillbaks den! Jag får alltid massor med ideer när jag tittar in till dig. Du har rätt det behöver inte vara prfekt det man gör bara man har lust.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Anonym sa...

Inte ett dugg lustigt att du har så många läsare!


Ha en bra dag!!

Anonym sa...

Oj oj, vad kul det måste vara för dig att få se så många ge sig tillkänna! Jag har ju kommenterat förut och jag har dig på min länklista också! Får massa inspiration av dig, men det blir tyvärr sällan något av det.. Men det här med text och ord, för hand och tryck skulle jag verkligen vilja ta tag imer!
Trevlig helg!

annalarssonphotography sa...

:) Visst är det ett fint uttryck?

När jag klev in här hos dig idag blev jag så glad..
Du hade nämnt lilla mig bland dem som förgyller din dag! Tack!
Då började genast min själ att nynna.. *ler*

Ord och bilder i kombination kan verkligen skapa olika stämningar! Du inspirerar! Fortsätt med det! :)

Jag förstår vad du menar med att din själ börjar sjunga när, just DEN DÄR idéen dyker upp..
Det gäller bara att fånga den!

Jag lägger till dig i min länklista. Så du vet! :)

Varm kram från Anna

Från koja till slott sa...

GUD VAD GLAD JAG BLIR!! Att få läsa att jag är en av de som förgyller din dag gör mig riktigt glad, det är en väldigt god komplimang!! Det är DU som förgyller min dag!! När inspirationen, orken och lusten inte är på topp så kikar jag in här och ser att du allt som oftast har något nytt projekt på G. Är det inte en korg som ska sprayas (vit då så klart, ha ha) så är det en hylla som ska snickras upp eller en tavla som ska tryckas och bli fin! DU ger mig energi och jag inspireras av din uppfinningsrikedom! Även om jag just nu inte har tid att piffa och pyssla pga. alla renovering så lovar jag att jag kommer använda mig av många av dina tips och ideér längre fram!

STOR KRAM
Pernilla

Stjärnor & Champagne sa...

Tack själv för kommentar och att du har en sån fin bloggsida...

Kram Anne