torsdag 15 januari 2009

Sirlig metall

Nu kan man ju nästan börja fundera på om jag är sponsrad av Jysk. Så är icke fallet. Här har vi en blogg som är fri från sponsring, och det kommer inte att förekomma några annonser här heller. (naturligtvis är det fritt fram för andra att göra som de vill på sina bloggar!)

Men, om ni nu ändå ska till Jysk och kolla in tyg, kan jag ju även tipsa om dessa tre krukor i metall, som jag fick i julklapp (Har det varit jul?! Det minns jag inte! Har jag varit ledig? Kan inte vara möjligt!). Finfina! Passar både att ha blommor i och ljus. Dessa krukor skulle passa jättebra på en vit hylla i köket. Denna hylla finns dock inte, så idag ska jag ge mig ut för att leta!


28 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Wow de var ju superfina. Jysk slutar aldrig att förvåna en :)

Och jag är också övertygad om att den burken jag inhandlat skulle passa din från Pentik. Jag köpte den på blomsterbutiken Buketten. Har ni den i er stad? Jag blev väldigt förvånad att de sålde denna burk just där. Det kanske är olika från butik till butik vad de tar hem för saker. Annars kan du åka till Piteå :) Det är ju inte så långt. Hur som helst har de ju den på många nätbutiker. Nu kommer jag inte på just vilken men jag har sett den någonstans i alla fall.

Kram och ha en bra dag!

Linda -Galleri Palla sa...

Fullträff gällande kopparna från Granit! Det är de jag har bestämt mig för redan :)

Såg att du var månadens bloggtips i Lantliv (var det väl?)!!!!!! TJOHO! Med all rätt.

Livingroom sa...

Snygga, Vi har faktiskt en Jysk här i närheten men jag har upptäckt Jysk först helt nyligen. Alltid fyndar man något där. Skall åka dit och kanske hittar jag även här dess söta krukor,
Lotta

faster atta sa...

Underbara krukor! Vitt och silver... En härlig kombination som ger näring för själen!

Mia sa...

Ge upp cola? Kan inte ens säga de orden utan att ögonen blir blanka. Mitt favorit (enda) beroende liksom. Men jag måste defintivt minska min konsumtion, all det där aspartamet kan inte vara bra.
Härligt att ha hittat besläktad själ dock! :)

Ja precis som du säger, filmen är helbra i slutet. Känns som den börjar då. Det är den resan de borde fokuserat på istället.

Kram Mia

HWITA DRÖMMAR sa...

Vore skoj att se ditt skåp, det kanske liknar mitt TV-skåp som jag visade bild på idag också? Jag tycker det liknar mitt skrivbord lite eller är i samma stil.

Jo, jag funderade ett tag på om jag skulle måla det..men i ärlighetens namn var den stunden ganska kort..:) Det passar helt enkelt inte hos mig som det var, brunt. Sen tycker jag att detaljerna syns såå fint i vitt.

Kram Maria

♥ cloudberrie ♥ sa...

Ja Jysk har mer och mer fina saker i sitt utbud och jag blir lika överraskad varje gång. Just nu går jag och funderar på en spegel därifrån eller inte...sambon gillade inte den, så jag tvekar.

KRAM från Eva

Madeleine Berglund sa...

Hej! Titta så fina krukor. Jysk är nog inte så tokigt ändå.. =) Du ska ha en hylla minsann, alltid kul att homestyla hyllor tycker jag. Jippi!!! Kram Madeleine

chokladblomma sa...

Jahaja, nu MÅSTE jag ju åka till Jysk. Jättefina var de!
Ha det bra!
Kram

annashusidingtuna sa...

Jysk har verkligen en härlig blandning av saker!
Jättefint!
och jo det har varit jul och antagligen har du även varit ledig.
Kram Anna

Från koja till slott sa...

De var ju jättefina! Jag tycker faktiskt Jysk har blivit bättre nu på senare och har massor med fina och prisvärda saker. Vår TV-bänk kommer ju därifrån, vi letade länge, men hittade den till sist på Jysk av alla ställen! Inget ont om affären men jag har ibland tyckt att sakerna därifrån känns lite billiga på nått sätt, men de har helt klart bättrat upp sig! =)

KRAM Pernilla

Anonym sa...

Hittade hit via bloggen inredningsgalen. Jätte fin blogg måste jag säga!

2 frågor: Krukorna som du har i ett inlägg längre ner (med hyacinter i). Vart kan man hitta dom? Super snygga!

Sedan undrar jag vart man kan hitta tekoppen (såg att du hade andra saker från samma serie) som fanns på inredningsgalens hemsida. Gillade dem jätte mycket!

Hoppas du har tid och lust att svara på min frågor.

Fröken Fräken sa...

Hej Maria!

Krukorna kommer från Sturehofs krukmakeri, de har en egen hemsida http://www.sturehofskrukmakeri.com/ dit jag antar att man kan vända sig för att höra var de har återförsäljare. Mina krukor kostade runt 500 kr för den stora och runt 350 för den mindre, så lite mastigt dyra, men de är ju underbara!

Skålarna och thekopparna kommer från Lagerhaus, men är gamla, så jag tror att de inte längre finns i butikerna. Mina köpte jag förra sommaren då de reades ut nämligen.

Hannis sa...

Åkte till Jysk i går för att köpa randigt tyg(inspirerad av dig)
Men det var slut.
Stod och klämde på dom där krukorna men köpte dom inte...
Bara för att jag var tjurig(moget)
Nu ångrar jag mig ju!!!

Läckra och framför allt snygga mot trä!

Go helg önskar jag dig!

Penseldraget sa...

hej
så fin blogg du har med mycke inspiration o vackra bilder...
jysk kan man inte vara utan =) bra ställe för plånboken =)
kram pia

Compact Garden sa...

Ja, man skulle kanske ta sig en liten tur i helgen..du har verkligen hittat fynd som man kanske inte trodde fanns på JYSK../Anne

Anonym sa...

Jättesöta krukor, Jysk har precis som Rusta mycket fint faktiskt. Nej man kan knappt tro att det varit jul, vi har ju knappt haft snö heller ju, o idag hängde jag faktiskt tvätten (lakanen) ute på torkvindan, lite vårkänsla där va? (får dock erkänna att den inte torkade helt så den fick torkas klart i torkskåpet).

Jag lyckades faktiskt inte få fram Ikeas nya ps kollektion på nätet när jag kollade igår, bara någon pepparkvarn tror jag det var....fast jag såg lite hos tina, hon visade mycket snyggt i ett inlägg igår, verkade lovande det jag såg o skulle visst komma till mitt ikea (o ett annat) först...hihi, får väl hänga på dörrn.

Sitter i soffan o bloggar runt lite medans jag väntar på att klockan ska bli sju då träningen börjar, ha en fin kväll vännen, kramar

Anonym sa...

Finfina krukor! Jag är inte så mycket för sirliga mönster egentligen just nu, men med det materialet så kan ju inte ens jag motstå dessa! JYSK är ingen hipp butik precis men ACK va man kan FYNDA! alltså gillar jag JYSK!!! Jag gillar din blogg oxå :D MYCKET!

K R A M // t i n a

Anonym sa...

De var ju jättefina!

Lisas inredningsblogg sa...

Riktigt fina ja! Ska bli spännande att se vad du gör med dem.. Du förresten har du provat våreld? De brukar hålla länge även om man glömmer att vattna dem- fråga mina :D KRAM

Anonym sa...

De var fina! Riktigt fina! Brrrr så kallt vi har det... försöker överleva... Kram anna

Anonym sa...

Tack så mycket för svaren!!!

Tulipa sa...

Hej!
Vilken tur att du inte är sponsrad av Jysk ... började nästan tro det...(skämt åsido!).
Du kanske får ett fett erbjudande snart?!

Jamen visst är det underligt med lökväxterna?
Precis som du skriver så borde ni ju verkligen få dem till butikerna för vårkänslorna och hoppets skull...fast de verkar dock finnas på vissa ställen norröver enligt kommentar!
Men de bara skrattade åt mig och tyckte jag var helfjantig (inte taskigt dock) som tyckte att de borde ha det!
Jag tycker det är självklart...det går väl leveranser där med...
Nej, mer lökar åt folket i Norrland!
Eller hur?!

Kram Mariette

Malin sa...

Jag har svårt att tro att dessa charmanta krukor skulle finnas kvar om jag åkte dit. Den turen besitter jag inte!
Näpp, jag får styra kosan åt annat håll på jakt efter den perfekta krukan.

Fast först ska jag hitta det perfekta väggskåpet i miniformat. Inte enkelt men det ska gå.

Vitt och Blått sa...

Oj va kallt ni har det! Vi har runt -10 grader här nu, det har sjunkit en hel del sedan igår och snö har vi fått! (1,5 dm puder!) Hittade du några konsoler? Va fina krukorna var! Jag glömmer bort Jysk, det ligger inte så att jag åker förbi det någon gång! Men jag har ju tygmani och köper gärna på mig för att det är fint, inte för att jag egentligen behöver... :) Ha en trevlig helg! Kram Ewa

Mjuka sa...

Jag tror visst att du är sponsrad :-) Skojar bara !!! Är också på jysk titt som tätt, för där finns guldkorn! Ha det gott
kram Malin

Anonym sa...

Oj, här fanns det mycket fint att titta på! Gav mig lite inspiration må jag säga. Precis vad jag behöver nu när jag är i full gång med att inreda min första lilla lägenhet! :)

Fint!

Anonym sa...

På Jysk kan man hitta ganska mycket fint, synd att det jämt känns så stökigt där bara. Kartonger över allt och rörigt. Trodde det bara var här i stan men har varit på andra Jysk oxå och sett samma syndrom där.

Jättegullig krukor.....

Kram och ha en skön fredag!!