söndag 4 april 2010

Mitt i allt

Tre dagars ledighet bakom mig, två dagars ledighet framför mig.
Jag är alltså mitt i värsta stöket! Grejer överallt och på fel ställen.
Huuur går det till när det blir så här?

Jag försöker säga till mig själv att oredan inte spelar någon roll när det är en kreativ oreda. Det är svårt att hålla ordning när man målar ett bord i köket, målar en dörr och virkar på en korg i vardagsrummet, syr nya gardiner i sovrummet, har alla kuddar ute på vädring och sprayar lampor i källaren (till min grannars stora förtjusning). Men det hjälper inte så mycket...

En ny tavla har det blivit till vardagsrummet. Jag tröttnade ju på nästan alla tavlor för några veckor sedan så nu var det dags att skapa lite nytt. En rund virkad duk "fastmålad" på en 80 x 80 cm stor pannå. Och se, olivträdet tar sig!! Mer gröna blad! (det andra olivträdet består bara av en pinne i en kruka just nu....)

21 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

japp mina olivträd ser likadana ut, hoppas nu de tar sig:) Ha en fin fortsatt påsk! Kram M

milla sa...

Så härligt med allt kreativt stök;) Så kan det se ut här ibland med...brukar alltid stöka till mer än jag får gjort;) Men så fin idé till tavla, den gjorde sig riktigt fint där, och så söt den lilla bänken ser ut att vara;)
Det tar sig sa bonden när la´gårn stod i brand;) Kul att olivträdet knioppar sig;)
Ha det fortsatt skönt och kanske det kan hinnas med nå´t kreativt här med...Milla

Rester till middag sa...

Vilken bra idé med duken.
Jag har också en stor rund virkad duk som bara ligger i ett skåp.
Får jag låna din idé....? ;)

Grodmamman sa...

Jag gillar ju inte kaos, men ditt kaos låter riktigt trevligt!:) Jag har bestämt mig för att försöka få klart lite stickningsprojekt idag och sedan borde jag hinna med en sväng ute i trädgården också. Vi får väl se hur mycket som hinns med!:)
Ha en fortsatt skön, kreativ påsk!
Kramar

Jo sa...

Jag har ungefär samma status på pysslandet. Igår fick jag dock avbryta allt för att vi skulle ha gärster, så sakerna fick ställas på sin plats och jag fick skärpa mig, men nu är kalasandet över och jag kan återigen stöka till det! Moahaha! :)

Ang åka på isen, så gjorde vi ju faktiskt det! Två gånger till och med, varav en gång med bandvagn, så jag tycker att vi var rätt modiga, även i norrlandsmått mätt! ;)
Nu börjar dock isen bli för porös, så vi kan inte ta oss ut, men det borde ju då betyda att all is är borta snart?

Gott pyssel önskar jag dig! ;)

Limetwig sa...

UNDERBART!!! Jag vet precis hur du har det, för så har jag det själv alltsom oftast :)) Åse

Vårt hem på landet sa...

Underbart! Precis så ska det va! :)

Madeleine Berglund sa...

Heja fröken heja! Det ena projektet avlöser det andra, eller nja, alla håller på samtidigt.. Men gud så härligt! Du är hurtig du med, värsta hurtiga klubben!

Jaså herr fräken är en morgonpigg rackare. Nu har N äntligen gått upp. Sing halleluja!

Lycka till med alla projekt!!
Kram Madeleine

Norregård sa...

Jag är likadan....håller på öööööööverallt samtidigt och blir inte klar någonstans....Sen vet jag inte var jag ska börja och det känns såååååå jobbigt;o) Men så helt plötsligt reder det upp sig!!! Och det känns lite nytt här och där;o)

Ha det bäst!!
Kram Kram Malin

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det finns mycket växtkraft i olivträd. Det gäller bara att ha lite tålamod med dem!

Låter som härlig sysselsättning för påskhelgen. Hoppas det fortsätter lika bra!

Hanna sa...

Visst blir det lite oordning när man grejar, men skönt när man blir klar.
Kram
Hanna

House number 15 sa...

Ska man vara kreativ så ska man vara det med råge;-)) Jag är också sådan att jag har hundra projekt igång på olika platser i huset, man har ju så mycket idéer i huvet..

Ha en fortsat kreativ påsk!!
Kram C

Sanna sa...

Oj så du har haft många projekt på gång- det låter kul!!Jag är också den typen att jag är relativt passionerad då jag gör något jag tycker om och går helt upp i det. Vår påskhelg har mest varit att umgås med gäster, springa på kalas och liknande..

Dicksonska våningen sa...

Hade inte jag hejdat mig så hade jag också haft projekt på gång överallt samtidigt. Nackdelen med att hejda sig är att det istället inte blir något gjort alls :)
Så - HEJA DIG!

Kram Annika

Fröken Råsmart sa...

Härligt att höra allt du hinner med under ledigheten. Jag började fundera om mitt olivträd var ett fusk i plast, det har sett likadant ut sommar som vinter nu. Men så idag började det att tappa blad. Tappa blad! Det är väl nu som det ska HA blad.

Emelie sa...

Vilka vårtecken! Knoppar på olivträdet och multipyssel hos Fröken Fräken :) Hoppas påsken är till belåtenhet ännu en dag!

Jenny sa...

Hej Fröken!
Vilken energi du har, önskar att jag hade hälften av den, hihi!

Den där virkade duk-tavlan är ju heelt underbar!!

Önskar dig en fortsatt trevlig påskhelg!

Kraam Jenny

Smultron på ett strå sa...

Kreativt kaos är ett mycket bra begrepp, det känns som om jag också har hamnat i den sitsen. Det är bara det att ledigheten snart är slut så nu börjar det köra ihop sej. Jättefin virkad-duk-tavla du har gjort..//kram maria

Sari sa...

Hejsan!
Hoppas du har haft en fin påskhelg så här långt! Det låter som om du har fullt upp med allt pyssel!! Kreativiteten verkar flöda!
Vad kul att olivträdet börjar grönska riktigt ordentligt nu!
Ha det bra!
Kram Sari

Mari sa...

Aha!! Inte nog att med fingrarna arbeta flitigt de har blivit gröna oxå... var härligt att olivträdet trivs så bra hos Fröken mitt i stöket.

Här har det bara softats och rensats igen i skåpen...bort med allt onödigt *ler*.

Ha en fortsatt bra påsk i morgon är det tillbax till verkligenheten

Vitt och Blått sa...

Håller helt med dig, det är skillnad på kaos och kaos! Här hemma är det bara rent kaos! :) Vi har flyttat ut alla möbler från vardagsrummet och brutit upp golvet och idag ska det skottas! :) 15 cm sand och spån.. 24 kvm.. Då förstår du att det inte är ett kreativt kaos här hemma! :) Vilka fiiina tavlor du gör heeela tiden! Vad roligt att olivträdet kommer igång nu. Ha två sköna lediga dagar! Kram Ewa