måndag 27 december 2010

Tomten pålitligare än CDON och Posten

Jahaja, och här sitter man fortfarande och väntar på paket.

Så här till jul vill man ju gärna sjunka ned i soffan och se en hel drös med spännande, roliga eller dramatiska filmer. Och det hade herr Fräken och jag också tänkt göra. Bland annat hade vi tänkt se Kjell Bergkvist i "Graven" och Russel Crowe i "A good year".

Tydligen hade CDON tänkt lite annorlunda i den frågan.
Trots att filmerna beställdes så att leveransen var garanterad till innan jul, har vi ännu inte sett röken av dem.
Fast det är ju klart, CDON kanske menade att filmerna skulle vara här innan julen 2011?? Då har de ju sisådär 360 dagar på sig.
Det kan också vara Postens fel. Jag vill minnas ett paket som rantade runt i både Göteborg och Tomteboda innan det nådde mig. Gissa hur lätt det är att komma i kontakt med Posten?


Så i väntan på roar man sig med att smyga undan julen, måla dörrar och tända en massa ljus.
 

12 kommentarer:

Grodmamman sa...

Tråkigt när det strular! Jag beställde från cdon på måndagen två veckor innan jul och på onsdagen låg paketet i brevlådan.
Kram

♥ Pia... sa...

oooooooooooooooooops och hoppsansa så det kan bli...men TOMTEN kom iallfall vilken tur:)
Pia

kungen o majkis sa...

Rackarns CDON då! Tur du har fina ljusstakar att titta på iallafall! Jag köpte två såna på lagerhause och gav bort fyllda med polkagrisar och en virkad polkagrisstång i varje. Och jag saknar dem lite faktiskt...får nog ta och köpa ett par nya.

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det blir liksom inte alltid som man tänkt sig. Man kan ju liksom tycka att service borde vara A&O, men av och till felar det. Hoppas ni får filmerna snart iaf!
Själv sitter jag och väntar på mitt bagage... Jag och mannen kom hem sent igår, det gjorde inte bagaget. Mannens har dem lokaliserat och ska köra ut till oss i kväll. Min väska vet dem inte riktigt vart den är... Tur för mig att jag hade mina julklappar i handbagaget. :-)

Hoppas du har en trevlig kväll såhär någonstans mitt i ledigheten!

Fröken Grön sa...

Extra tradigt med tanke på hur himla tradig TV-programtablå SvT lyckats få till under julen... Själv har jag bunkrat upp med Mad Man säsong 1 på DVD; efter tre avsnitt tycker jag det lutar åt en hit!
För övrigt grunnar jag mest på hur jag kan ha missat att IKEA har en GRÖN spillkum, hmmm... Kanske inte den här säsongens utbud?
En god fortsättning på julen önskar jag dig!
/Anna-Karin

Helena sa...

Citat:Smyga ut julen den var bra!Snor den!
Kram från mig!

Karin - Mina Rum sa...

Oj, nu blir jag riktigt orolig! Jag har nämligen en julklapp på väg från BR, som brorsonen ska få på onsdag. Kommer den inte i tid blir det inte roligt för faster Karin. Jag är inte så säker på att han kan acceptera att jag skyller på Posten eller BR:s leksakslager i Danmark.
Får väl bara hålla tummarna för att den hinner dyka upp.
God fortsättning på dig!

Petra / Popetotrora sa...

Jag skulle tro att det är enbart CDON:s fel och inte Postens.

Min erfarenhet av CDON är att det alltid strular!
Trots detta så beställde jag också julklappar där ifrån. En DVD-box, en bok och två DVD-filmer. När paketer kom så innehöll det tre böcker (varav den jag beställt och två helt andra) och fel DVD-box!!
Inte helt bra, med andra ord!!
Ja ja... hoppas ni har det mysigt i alla fall, utan filmerna!!

Nyanser av vitt sa...

Så tråkigt men inget man kan göra åt. Tror kanske det kan vara posten :O)

Limetwig sa...

Hmmm har aldrig haft problem med dem, kan det bero på vädret kanske? Trafiken har ju inte precis gått problemfritt de sista veckorna... Men det är trist när sånt händer! Skönt att du inte är sysslolös :) Ha det bäst! Åse

Jo sa...

Vad tråkigt! :( Hoppas att de kommer fram nu under mellandagarna iallafall!
Jag har faktiskt inte haft så mycket strul med dem, men jag har sällan haft bråttom heller...
Njut av ledigheten, det kanske finns ngt härligt eftermiddagsprogram ni kan slötitta på och pyssla till?

fia sa...

Vilken rolig blogg du har : )
Men vad trist att det strular med cdon, för mig har det alltid funkat jättebra med dem. I år strular det massor med stadium.se för mig...blä va trist det är.
hälsningar fia