onsdag 26 september 2012

Omtumlande

Idag mötte jag en person som var så elak mot mig att jag tappade mina ord, min tro på mig själv och min tilltro till vad jag kan. Jag kan fortfarande inte skriva mer om denna obehagliga upplevelse eller så mycket annat, för jag har inte hämtat mig än. Men jag kan bara inte förstå vad man vinner på att förminska andra människor?

Tack och lov mötte jag jultomten som avslutning på dagen!
Mer om detta i ett senare inlägg då det kräver lite förberedelser...


Skapandet och målandet går vidare!
Här är har det berömda päronet och äpplet  hamnat på en pannå.
Hur enkelt som helst att måla själv. Och så fick jag ju det NU istället
för att beställa och behöva vänta på det.
14 kommentarer:

Grodmamman sa...

Fy sjutton för sådana människor!:(
Fin tavla! Borde ta mig tid till pyssel snart. Känner mig fruktansvärt frustrerad för närvarande och får inte tid till saker jag vill.
Kramar

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Oj, inge trevligt! Tyvärr så finns det fler sådana människor. Vissa förstår helt enkelt inte. Och inte heller förstår de hinten när man tar och klär sig själv i rollen. Då är man bara dum...sjukt!

Kom tebax snart!
Lina :-)

Brimserier sa...

Tråkigt att din dag blev förstörd av en otrevlig människa, förmodligen mår han/hon riktigt dåligt själv,eftersom behovet fanns att platta till dig. Låt det rinna av dig,och tänk istället på hur många följare du har.Vi som läser allt roligt och underfundigt du skriver,pysslar o fotar. gillar det du gör.Kram Mirjam

Helena sa...

Det där låter inte bra!I min bransch kan jag ibland bli dåligt bemött med det händer inte ofta som tur är.Jag blir förvånad över hur en del tycker att de kan behandla sina medmänniskor.Med det är klart jag är ju 'bara' en expedit ;-) o ingen riktig människa fniss....nåja jag vägrar ta det personligt!!!Borsta tänker jag :-) alltså borsta bort de dåliga vibbarna från axlarna om de fortfarande ligger kvar o tynger dig Kära Fröken :-) låt dig inte tryckas till sträck på dig basta!
KRAM från mig!

kungen o majkis sa...

Men oj. Vet i sjutton hur jag skulle reagera i en sån situation. Antagligen skulle jag ta åt mig som sjutton. Men ändå blir mitt råd: Försök att inte åt dig. Felet ligger hos den elake. Du råkade bara komma i vägen idag. Sträck på dig. Och var glad att du är en sån människa som vet hur man beter sig. Och att du inte känner något behov att trycka ner andra.

Älskar tavlan.

Vit dröm sa...

Nä fy vad tråkiga människor det finns där ute!
Snyggt du målat!
Kram Anna

Mjuka sa...

Att man bara kan med....hoppas att du reser dig snart och förstår att du är en fantastisk person.
Underbar tavla!
Kram Malin

Mamma med ambitioner sa...

Grrrr hemska människa. Kramar till dig fining. Försök skaka av dig det låt inte hon/han ta över din energi.
Ha det bäst!
kram Kristina

Tulipa sa...

En sådan människa kan ju aldrig må bra själv.
Annars hade man inte gett sig på någon annan på ett så elakt sätt.

Aldrig.

Stå på dig!

Kram Mariette

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Av och till mår man faktiskt bäst av att totalt skita i alla andra människor. Och kan man få in en rak höger eller två skadar det inte heller... ;-)

Diggar verkligen dina målade frukter. Är helt klart en fördel att få saker och ting på plats på stört. Att vänta är totalt onödigt användande av tid.

Anonym sa...

Kära nån, det verkar som om den elaka personen är väldigt avundsjuk på dig.
Har tyvärr två släktingar som gör allt för att "förminska" mig, men min käre man puffar på mig och påstår att det är för att de är avundsjuka på mig, men det är jobbigt/tråkigt i alla fall. Men kom ihåg "LÅT INGEN TVINGA DIG ATT KRYPA NÄR DU KÄNNER ATT DU KAN FLYGA!!". Låt det elaka rinna av dig och självtorka./Kram Majalena

Det Vita Drömhuset sa...

Usch så hemskt! Ta inte åt dig för du verkar vara en toppenhärlig person! :)

Mitt tandläkarbesök var inte så hemskt, inte mer än för min plånbok!!! ;)

Kram Åse

Karin A sa...

Nämen så fruktansvärt det låter. Den där människan måste ju må så otroligt dåligt själv. Ser fram emot att läsa om jultomten istället! Kram och trevlig helg!

Tekla sa...

Fina fröken! Vissa tror att de kan höja sig själv genom att sänka andra. Men ack, vad de bedrar sig. Tur att vi vet att vadhelst som blev sagt så är det fel. Vi är ju medlemmar i din fanclub! :-)

Kram