onsdag 13 mars 2013

En snygg låda är en omklädd låda

Finge herr Fräken bestämma så skulle varenda låda, emballage och förpackning som någon gång förvarat någon form av teknikgrunka eller annat dyrare inköp bevaras för tidernas evighet, amen. För en som vill få tomma lådor utanför dörren max fem sekunder efter man kommit hem, känns herr Fräkens inställning lite besvärlig.

Vem vill spara på sådant här? Eller en jättestor dammsugarkartong? När man har viktiga saker som tyger som måste få plats istället liksom!


 Men nu har jag faktiskt kvar lådan. Den är bara mycket snyggare med lite handgjort vitt papper med sammetsmönster på! (ska man klä om lådor så rekommenderar jag kraftigare papper och limstift. Inte prassligt presentpapper eller  klister på flaska)

 Den svartvita lådan är också omklädd, det var tidigare en jullåda från Lagerhaus. Inte riktigt min smak med hjärtmönstret, men på megarea och perfekt form att klä om.8 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt snygga! :)

Kram Jenny

Anonym sa...

Haha! Här sparas i princip varje låda men så är det också ovärderliga vid flytt och just flytta gör vi rätt ofta och oftast rätt långt.
Som tur är så har vi, just nu, 160 kvm förvaring så de får plats.

HönaPöna sa...

Å, så snyggt... fina kartonger får man inte slänga i onödan. Tyvärr står mina bara i ett skåp och blir aldrig omklädda. Synd om dem, och om mej! :-)

Grodmamman sa...

Snygga lådorna blev!:) Har faktiskt sparat min i-phonelåda jag med!;)
Kram

susanne sa...

Slänger ut lådorna jättefort! Och köper ibland nya snygga i fina mönster... Skulle kanske ta och klä om istället jag också... Har provat, men det blev inte så bra. Hur gör du för att få så snygga kanter/hörn??/Susanne

På landet vid havet sa...

Snyggt! Tycker dock det är svårt att hitta snygga papper att slå in med!!! :-(

Anonym sa...

Män och deras teknikprylslådor! Vi har en garderob fylld av div. lådor som innehållit mobiltelefoner, routrar och liknande. Berget kröns av härvor med sladdar och kablar av okänt härsprung, men det är hans garderob och hans problem. Jag stänger bara dörren och låtsas att det inte finns.
Trevlig helg!
Helene

Borgmästaren sa...

Originalkartonger verkar vara oantastliga på många ställen. Inte bara här tydligen.