onsdag 6 mars 2013

Jag ser ljuset (igen, typ)

Nä, men om jag skulle ta en paus från mitt hektiska vilande och sovande?
Det är inte klokt hur trött jag är! Tur att jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag faktiskt inte var frisk nog för att gå tillbaka till jobbet i måndags. Men jag börjar bli bättre, på riktigt, nu.

Jag minns knappt något från förra veckan, det är som en dimma. Jag ser ju att jag skrivit inlägg på bloggen,  lagat mat och använt enorma mängder näsdukar men jag kan inte förstå att jag gjort det, för jag minns det inte. Nä, nu får vi verkligen hoppas att jag fortsätter på friskhetsspåret!

Men man har ju fått krya-på-sig-presenter från London från herr Fräken! En finfin ljuslykta av John Rocha (och se, hemtrevnaden lever än! Blommor som behöver vatten ofta är helt klart min grej. Krukan kommer från Ikea, men är flera år gammal och har varit utlånad till min bror - var tvungen att tjata hem den. Han försökte minsann behålla den genom att påstå att den gått sönder, när jag frågade efter den! Hmpf!).


6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Härligt att du börjar bli bättre igen!:)
Fin fin lykta och tur för honom att krukan inte var sönder. Å andra sidan har han ju bra smak om han ville behålla den där krukan!;)
Kram

Felix sa...

Skönt att du håller på att bli bättre! Själv har jag precis åkt på den influensa som maken hade förra veckan. Hostar och har feber... Ingen höjdare.

Vårvinterhälsningar
Elisabet

kungen o majkis sa...

Vilken läcker ljuslykta!!

Sv: Märket på min porslinspenna är Panduro hobby. Och jag tyckte att den verkade flyta på väldans fint :-)!

Karin A sa...

Låter bra att du är på bättringsväg, klokt att stanna hemma ett tag till. :) Finfin ljuslykta! Kram

http://mammaamu.blogg.se/ sa...

Oj vad fin ljuslykta, var har du hittat den?

Fröken Fräken sa...

Ljuslyktan kommer alltså från John Rocha och är köpt på Debenhamns i London.