söndag 23 juni 2013

In i garderobenLugn bara lugn!

Jag har icke försvunnit.

Däremot fick jag den oeeeerhört fantastiska idén att jag skulle inte bara städa mitt städskåp utan även måla om inuti, både hyllor och väggar (det är alltså ett inbyggt skåp med dubbeldörrar, där man ledigt kan stå tre personer om man så skulle vilja) och sedan skaffa matchande lådor och hängande förvaring och sätta upp washitejp runt hyllkanterna och...ja, här står jag nu på söndag kväll och tänker att det är allt bra tur att jag börjar semestern på onsdag.

För detta kommer inte att bli klart idag. Men lite roligt är det ändå att stöka såhär!4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Hoppas vi får se slutresultatet sedan!:)
Här står klädkammaren på listan över semesterns röjningsprojekt. Det behöver verkligen göras iordning där inne efter en vår där allt bara ställts in där. Det får dock bli ett flera-dagars-projekt och gärna då jag är ensam hemma så jag kan breda ut mig utan att någon får panik!;) Helst skulle jag vilja göra om väggarna där inne också och få upp ett nytt elfasystem och lägga in nytt golv och piffa och puffa... Drömma kostar ju inget!:)
Kram

Hanna sa...

Alltid kommer man på något att fixa med.
Hanna

susanne sa...

Hoho därinne!! Hur går det? Snart får du leta dig ut med en bild att visa oss !;D /Susanne

Johanna sa...

Det låter onekligen som ett kul projekt måste jag säga! Att ha stoooor plats för kläder är något både jag och sambon drömmer om, speciellt sambon. Hoppas att man få se bilder på resultatet;)

Kram Johanna