söndag 9 juni 2013

Kölapp till solstolen


Jag vet inte hur det är med er, men jag börjar verkligen känna mig sliten nu. Det räcker inte med en långhelg, nej ge mig semester nuuuuu! För här görs det inte många knop alls eftersom jag känner mig så trött. Jag tänker inte ens berätta hur få saker som jag pysslat ihop denna helg trots alla planer som jag hade...

Men det stundar lite renovering i köksregionen då ventilationen ska bytas ut (och så ska det in en ny spis!) och det ska fixas med skivor och färg. Jag gör ju inget av det arbetet själv, men jag måste plocka undan en massa saker innan - för än har jag då aldrig varit med om en hantverkare som inte har dammat, stökat ned eller lämnat efter sig diverse skräp. Men jag slipper ju förra årets badrumsdebacle i alla fall, detta ska bli en lindrigare renovering.
Samtidigt ska jag i veckan ut och resa hit och dit, vilket innebär både tidiga mornar och sena kvällar.

Så det där med att ligga i solstolen verkar det inte bli så mycket med.

Ack ja. Men den 26 juni kommer ni att se ett nytt hastighetsrekord vad gäller att lämna en arbetsplats för semester!!!

4 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Samma här fröken. Vi har stambyte i både kök och badrum. Lever i totalt kaos just nu.....

Grodmamman sa...

Här är en till som längtar efter semester...
Kram

Jo sa...

Jag förstår dig! Hade jag inte gått hem för mammaledighet hade jag nog varit totalt slutkörd vid det här laget. Vi har dessutom en aktivitetstopp så här års eftersom alla byggen vill bli färdiga och godkända före semestern så jag brukar normalt fara runt som en skållad råtta i juni. Det kan man lugnt säga att jag INTE gör nu!

Men, inget plopp ännu, tyvärr! Förhoppningsvis snart, för nu VILL jag göra en massa knop, men det går bara inte.

Karin A sa...

Ja semestern kan inte komma fort nog nu (min börjar dock först 8 juli). Tänk vad mycket pyssel vi ska hinna med då. :) Ha en bra vecka!