torsdag 12 juni 2014

Nära sätter inte upp några tapeter

Alltså, det är väl typiskt! Här har man ju väntat på att få omtapetserat i vardagsrummet sedan april (eller ja, egentligen har jag väl velat ha nya tapeter sedan typ tre år tillbaka, men jag och hyresvärden har ju inte alltid samma åsikt..) och så plötsligt hör firman som ska göra´t av sig och undrar om de kan komma imorgon?

Eh.. nja, känns väl inte så troligt att jag skulle kunna tömma och släpa ut en soffa, två skåp, två Billy-bokhyllor, ett soffbord och ett sideboard med den korta förvarningen och med ischias. Men åh som jag tycker att det är surt! Man kände ju liksom nästan doften av tapetklister, så nära var det... undras när nästa tillfälle inträffar..?

Vad det blir för tapeter?
Jamen, vita utan mönster så klart!


Nå, vad har ni andra för er därute i omvärlden?
Är ni fullproppade med tårtor från diverse skolavslutningar?
Finns det några snygga inredningsdetaljer på Åhléns rea?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt att det inte blev några nya tapeter. Skulle du inte kunna dra ihop möblerna i en hög i rummet och lägga lakan över nästa gång? Kanske kan målaren ha tapetbordet i ett annat rum? I morgon ser jag fram emot att göra fynd på bakluckeloppis. Förra gången blev det bowlingkägla, vridna ljusstakar och diverse servisdelar som jag behandlade i flera timmar för att ta bort fläckar under glasyren. En del med lyckat resultat.

Grodmamman sa...

Fy vad tråkigt! Verkligen dålig framförhållning, både med ischias och utan.
Hoppas att det inte dröjer så länge innan du får omtapetserat.
Kram

Elisabeth sa...

själv har vi skaffat katt, och sen längtar vi efter tre veckors sommarlov...

kra,

Jo sa...

Men så surt med tapetseringen! Här har renoveringen avstannat helt, det har inte hänt nåt på hur länge som helst. Lite har ju hänt i trädgården men inomhus är det stiltje. Får hoppas att inspirationen kommer krypandes snart!