fredag 26 december 2014

En annandagsreaklapp till mig själv

Och så går en julhelg, med prinskorvar, sovmorgon, presentsnöretrassel, julrim och äventyrsfilmer. Så blir det Annandag jul och gymmet har öppet igen, och man kan göra sig av med lite energi som ackumulerats under allt julsittande. Jo, man KAN ju gå ut och promenera, men jag gillar liksom att det är något varmare än -20 grader ute då.

Kan ju hända att en annan scoutade diverse mellandagsreor redan igår på nätet - och såg en lampa från Hemtex som jag absolut ville lägga beslag på när den nu skulle säljas till halva priset! Så likt en otåligt frustande häst så cirkulerade jag utanför sagda butik när de öppnade. Och nu bor snygglampan hemma hos mig - här på en tillfällig plats, då den senare kommer ersätta en jullampa.
 Och man kan väl aldrig få för många lampor?
Särskilt inte när solen går upp 09.55 och ner 13.08 (2 minuter senare jämfört med igår, snacka om att vi går mot ljusare tider i rasande fart..!)

3 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Åh den var mycket snygg fröken. Själv var jag inne i city idag och vände ganska snabbt. Varför är folk aggressiva undrar jag. Vi skulle käka lunch i Kungshallen jag och sonen och det var ta mig tusan slagsmål om platserna. Näääe jag återvänder en dag när hysterin har lagt sig.
God fortsättning

Monkan sa...

Ja på uppesittarkvällen konstaterade jag att ni hade det svalt och skönt, jämfört med olidliga 30+ i mina föräldrars vardagsrum (orsakat av en pappa som eldar i kaminen konstant). Och även när samtalsämnet kom in på antalet soltimmar (hypotetiska) så blev Luleå jämförelseobjekt. Men vi konstaterade även att det finns vissa som har Noll, så ni är ju snudd på lyckligt lottade :)

Tokfin lampa! Och nej, för många lampor kan man inte ha. Kan eventuellt uppstå viss platsbrist men då får man väl bara prioritera. Soffa, är inte det lite överskattat t.ex? ;)

Grodmamman sa...

Häftig lampa!
Här blev det också en tur till gymmet igår tillsammans med en väldans tuff PT (sonen)! Lär kännas imorgon, men så skönt att komma dit. Blir ett pass imorgon igen.
Här har vi äntligen fått lite snö, dock bara -4 grader. Tänkte mig en pw eller joggingrunda senare idag.
Kram