söndag 4 januari 2015

Just ja, det var det jag skulle göra!!

Whooopiehey, jag är frisk!
Det enda som är "bra" med magsjuka är att man snabbt blir frisk, sådär över en natt till skillnad från förkylningar där man kan gå och hosta och snörvla länge, länge innan man piggnar till.  Klar omväxling till stadiet när man tvivlar på om man nåååååågonsin kommer att bli bra igen.

Så idag har jag varit och tränat nu på förmiddagen, och eftersom jag redan är svettig så funderar jag på om jag inte skulle ta och städa det andra förrådet? Har redan rensat ut sådär 8 Ikeapåsar med grejer från det mindre förrådet (utan att det blivit nämnvärt tommare, märkligt det där..) Och kanske väcker mitt stökande då min granne som kom hem 05 i natt helt ljudlöst (NOT). Mohahahahaha.

Har textat lite nya affischer inför det nya året med saker som jag ska komma ihåg, detta är den ena.
Be kind to yourself
Don´t fear
Calm down
Expect the best
Be happy

7 kommentarer:

susanne sa...

Snygg tavla, bra text! Ska bara följa det där också... gott nytt år! / Susanne

Felix sa...

Så snygg tavla du har textat! Tänkvärt också! Men det står ju 2014 på din almanacka... ;-)

Jag hoppas också på ett snart tillfrisknande... Har dragits med luftvägsinfektion sedan juldagen, men hostan har faktiskt lugnat sig något, så jag hostar inte längre HELA tiden... Alltid något.

Elisabet

Grodmamman sa...

Snygg tavla! Duktig du är på att skriva snyggt!
Ska också försöka rensa lite här hemma framöver, är ju så himla skönt att bli av med saker man aldrig använder.
Visst hinner man mycket under ett år när man tittar tillbaka. Fast ibland känns det verkligen inte så.
Kram

TezzTheMess sa...

Kan vara bra att ha det stort på väggen så att man inte glömmer bort det! Du skriver så snyggt, ser ut som om det skulle vara färdiga köpta affischer. Hade gärna gått en kurs hos dig :D kram

Tyg och otyg sa...

Gött att vara frisk igen och verkligen bra gjort att orka träna! Jag blev också magsjuk på nyårsnatten, har väl varit "frisk" i två dygn nu såtillvida att jag inte spyr, men känner mig fortfarande helt matt och har mest legat i soffan hela helgen.

Halmhatt och mamelucker sa...

Snygg och bra tavla. Jag skulle kunna lägga till Don´t worry kanske ska skriva det på min griffeltavla i köket redan idag!

Annika

Cicci H sa...

Du textar väldigt fint! Du har oftast en rolig och/eller peppande twist i dina inlägg. Jag är glad för din skull att du är bättre i/ur? ditt diskbråck. Nu håller vi tummarna för att fantastiskt nytt år!! God fortsättning Fröken!