söndag 25 januari 2015

Ommålat skåp, yet again!

Ja, här målar och målar man, men visas det någon bild på det färdiga resultatet?!?

Tyvärr står det ljusgråa skåpet i lägenhetens mörkaste hörn, som knappt går att fota ens mitt i sommaren, och det numera mörkgråa skåpet är för mörkt att fotografera nu, man ser helt enkelt inte hur fabulöst det är... men här kommer i alla fall det ljusgråa! Jag har sagt det förr, men denna Vintage Paint från Panduro är helt underbar! Nu vill jag ha fler nyanser av den, måste bara komma på vad mer jag har att måla...?Stora tavlan är en kökshandduk från Lagerhaus, och den lilla är faktiskt en inramad etikett från en galge (!) Det övriga är mestadels loppisfynd förutom den hängande lampan som är hemmaihopskruvad och lampan på skåpet är från Hemtex.

Nu blir det tidigt sänggående eftersom det ska ut och resas imorgon igen, vid en hemult tidig tidpunkt. Ser fram emot att prova ett helt nytt hotell för mig!

5 kommentarer:

Anci sa...

Trevlig resa !

Jag gillar dina texter/tavlor och jag blir så inspirerad att måla jag med. Jag vet vad, så nu är det bara färgen som behöver köpas. Räcker en burk till en byrå ????

Kram
Anci

Anonym sa...

Åhh snyggt som tusan blev skåpet!

Ester sa...

åh så fint! Otroligt fin färg också, tack för tipset om vintage paint! Hade ingen aning om att panduro hade det. :)

Elin Eriksson sa...

Så fint! Vilken nyans har du använt?

Anna sa...

Åh, vilket fint skåp! Vilken nyans har du använt? Kan inte bestämma mig för om jag ska måla med panduros stone eller mouse Grey.... Det vore kul att veta vilken du haft till skåpet!