fredag 28 mars 2008

Gårdagens fynd!


Här har det blåst som sjutton igår (och snöat... suck!) och jag hittade lite nedblåsta grenar med alkottar (tror jag att det är). Jättefina! Jag såg genast framför mig hur det kunde skapas ett stilleben. Och ännu bättre blev det efter ett besök på Jysk där jag hittade en bedårande glasvas av gammaldags stuk för endast 13 kronor! Vi får se var de hamnar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så snyggt, enkelt o ändå ett vackert blickfång.....alltid kul att fynda, ha en trevlig helg, kram

Maria sa...

Det kan man kalla ett fynd.Ang dockorna på min blogg, har oxå en tanke på att måla ett par oäkta B, vita eller svarta. Blir ganska snyggt, eftersom man känner igen dem på formen.

Monkan sa...

13 kronor, vilket fynd! Jättesöt. Bilden/tavlan i bakgrunden skulle jag vilja se mer av, är det löv? Den ser fin ut.

Du har så mycket fint (Marimekkopappret i skåpet! Och ditt tygskåp!) men har du nåt fult?! Jag tänkte passa utmaningen Bäst och Pest vidare till dig, visa vad du gillar mest och minst och skicka sen vidare till fem andra.

Linda -Galleri Palla sa...

Riktigt snygg bild måste jag säga!! Ser läckert ut. Kul med fynd!! :) Själv har jag handlat nåt riktigt fint i helgen, men inte "fynd" denna gång...

Fröken Fräken sa...

Ja, visst var det ett härligt fynd?!

Monkan: Antar utmaningen, ska fundera över vad som är pest just nu därhemma. Och om jag vågar fota det!!

Linda: Jaså, vad kan det vara för ett fynd som är ett icke-fynd? Något dyrt? Något tråkigt men nödvändigt?

Linda -Galleri Palla sa...

En absolut 100 procent nödvändig ljuslykta så klart :)

Härlig plansch du fann!! Kul! Vi har en hel hög med sådana i en källare på jobbet. Nu passar de inte min stil i detta hem, men annars skulle jag kanske fått plocka hem en om jag bad snällt :) Till min drömsommarstuga kanske... hmmm... får funderas på...

Fröken Fräken sa...

Nämen, ha en massa skolplanscher ståendes bara sådär!! Jag har ju lite mer lantligt/äldre stil i sovrummet, så där passar planschen perrans bra!