tisdag 25 november 2008

Hell hath no fury


Fröken Fräken - nu som eldsprutande drake!

Nehejdå, inte kom jag någon vart igår! Tillbringade ungefär åtta timmar på Kallax flygplats igår tillsammans med stora mängder frustrerade passagerare och alldeles för lite personal. Min flight blev ständigt framflyttad under hela eftermiddagen och kvällen. När de till slut hade ordnat fram ett plan så hade de ingen personal. Då gav de upp och jag med.

Men att få ut ett incheckat bagage, det är sannerligen inte det enklaste! Till slut var man hemma igen och det kändes som en av de mest långtråkiga och ineffektiva dagarna i mitt liv. Och det blir ingen resa alls den här veckan. Vilket nu känns rätt skönt, för jag känner mig ganska så less på flygande nu!

Eller, på lördag blir det IKEA åtminstone. Då åker jag bil.

17 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Näe fy vad trist. Kan tänka mig att det fanns många irriterade människor där runt omkring dig. Och du själv en aning också.. Hmm.. Men vi rår ju inte över vädret. Och vem skulle inte bli mer irriterad och ledsen om de åkte iväg och förolyckade en massa människor istället pga oförsiktighet. Bara gilla läget känns det som. Samhället och vi människor är rätt sårbara.

Hoppas du får en bättre dag idag. Du får se fram emot IKEA på lördag :)
Kram Josefin

Nettan sa...

Nämen guud va tröttsamt! Roligare kan man ju ha en måndag!! Hoppas din dag idag blir bättre!!
Kram Nettan

Mjuka sa...

Gud så irriterande!! En hel dag åt h-e....Ikea låter kul, har inte varit där på länge. Säkert mycket juligt nu. Ha en fin dag
kramar M

Kristin sa...

Hej du, vilket värdelöst väntande... men så är det ju, trots att Sverige ligger i norr så klarar inte landet av ETT SNÖFALL utan att gå på knäna och ingenting funkar, tåg och flyg blir inställda, det blir bilkaos på vägarna och folk blir utan el... jag bara suckar... och är då glad för min vedspis och kakelugn... och att jag inte behöver ge mig ut i eländet!

Hoppas nu resten av veckan blir bättre. Vilket härligt stilleben med enriset i zinkburken, det hade jag också tänkt ha så småningom. Just nu är väl alla enbuskar inbäddade i snö om jag kan se rätt härifrån... ;-)

Kram från Kristin

Pysselpralinen sa...

Med tanke på vilket enormt snökaos det varit i Sthlm de senaste dagarna kände jag på mig att ditt flyg kunde strula. Fast hoppas kunde man ju alltid att de skulle reda ut det. Eller åtminstone ställa in flyget i tid. Jag förstår frustrationen, snacka om bortslösad dag!

Just nu är det yrsnö, halvslask och gråmulet i storstan. Jag känner mig mycket förvirrad och vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Ge mig ett trasigt paraply, isregn i ansiktet och kastvindar så vet jag hur jag precis hur jag ska agera. Men sånt här norrlandsväder vet jag inte alls hur jag ska hantera?! Förvirring. Jag använder till och med mössa!

Vad ska du köpa på IKEA? =)

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Hej mitt vinterland...den låten passar bra i Sverige nu, på gott och ont. Vi är aldrig riktigt förberedda på det när det väl kommer.

På Ikea kommer du få det bra! Jag var där idag. Köpte bara ett lager ljus...:)

Kram

Anonym sa...

Surt... Det är ju rätt irriterande med en "förlorad" dag sådär...

Desirée sa...

Grrr...fy ja. Finns det något tråkigare än att vänta på försenade flyg/tåg....

Anonym sa...

Åh så trist med ändrade planer, o en helt bortkastad dag.....fy, kan tänka mig att stämningen inte var den bästa...

Blev det ikea istället?? Vi for upp i söndags, köpte nya handtag till köksluckorna (bla), räknade galet o (eller räknade rätt men tog fel) så nu fattas det till en låda....grr, det är ju några mil dit o jag vill ju såklart ha det klart till helgen då vi ska fira sonens 18-årsdag....

Så fina kuddar du sytt till soffan oxå, verkligen lite juliga sådär..Snart dax för pyntande, kul, ha en fin kväll, kramar

Jo sa...

*suck* så tröttsamt! Tur att du får pigga upp dig med Ikea! :D Jag ska också til Ikea i dagarna. Jag ska bunkra julsaker, såsom papper mm. Nu har jag ju ett arbetsrum att ha presentpapper i! :D

Helen sa...

Ååå, vad tråkigt att du inte kom iväg!

Anonym sa...

Tänk så mycket du kunde pysslat ist för att sitta där och sitta!!

Kram!

Villa Hemma sa...

Härlig bild! Känner din frustration.... jag blir galen av att bara vänta!

- Jenny

Malin sa...

Tur i oturen kan man väl säga..
Du slapp resa..=)
IKEA säger du, det påminner mig om att jag också måste ta mig dit en sväng! Behöver både det ena och det andra..

Grodmamman sa...

Vad trist!
Jag vill också till IKEA!!! Vet inte hur jag ska få in det i mitt liv just nu bara!=) Tur att det finns en del på internet i alla fall.
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh din stackare som inte kom iväg. Alltid tråkigt när en hel dag går till spillo sådär :(

Hoppas att resten av veckan blir desto bättre!

Ja - visst gör hon vacker keramik! Jag skulle kunna köpa precis allting där hos henne.

Kram J

Monkan sa...

Åh nej, vad är det med dig och Stockholmsresor, och dig och bagage, numera? Inget spa-besök när du var sjuk, inget flyg som ville gå den här gången. Resväska på villovägar när du skulle hem (från Göteborg?) och nu resväska som vägrar kliva av planet och åka hem. Stackars Fröken!

Nu har jag verkligen blivit ännu mer anti bagage-grejen, av just såna orsaker som ovan så vågar jag inte checka in bagage (om jag inte ska på ”riktig” semester, då är det ju svårt att undvika…), så jag reser med noggrant vägt handbagage, eftersom jag ju är dödligt rädd at de ska väga min väska, ja jag har ju avrundat nåt kilo åt rätt håll / mitt håll. Nu så ska jag printa ut dina historier och bära med mig när jag ska flyga och om det är nån som kommer och anfaller mig och vill tvångsväga min väska (som är bra mycket lättare än de där på hjul som alla drar omkring på) och försöker tvinga mig att checka in (alla säger att det inte kommer hända), ska jag sticka de papprena under näsan på dem! ;-)