fredag 14 november 2008

Jag ska sy och jag ska sticka...

Snön har nu övergått till någon slags slask. Jag vet inte om det är en förbättring? Men samma mörker! Det blir ju faktiskt jättesvårt att ta anständiga foton till sin blogg under sådana här väderförhållanden, har du inte tänkt på det vädret??

Min vit-längtan håller i sig vilket syns ovanpå mitt skåp. Här ser det nästan lite juligt ut fastän det inte är något rött eller minsta tillstymmelse till tomte. Jag skyller på granen (gran nummer två för er som hänger med!).Ser nu att allt utom den lilla krukan har jag målat om. Korgen och spegelramen var i gulnad furu, och så även byrån (den som var så hemsk att måla om) och dalahästen var röd med vildsint målning. Bättre så här!

I helgen har jag tänkt slutföra lite pysselprojekt istället för att som vanligt starta nya.. förutom att jag absolut måste sy nya gardiner till köket. Absolut därför att jag behöver göra något roligt och det räknar jag sömmande till.

20 kommentarer:

Linda -Galleri Palla sa...

Själv sitter jag o ch surar för att jag inte fick måla mitt badrumsgolv för hyresvärden, pga av trista råd från hantverkare. AUUGGGGGRRRRRR!!! (gurgelljud)

S o F sa...

Japp, det är granen som gör det. ;)

Vackert!

Ha en fin Helg!

Villa Carl Larsson sa...

Tänk vad vit färg gör med alla saker och möbler. Jättefint är ju allt du har på skåpet där ju!! Dina ideér är inte tokiga alls fröken *ler* Och dessutom ger du mig en massa ideér också. Har en söt liten blå häst hemma. Den kanske ska få vit färg framöver. Just nu har jag inte så mycket vitt hemma. Men det kommer i framtiden. Jag har tuuuusen ideér ju. Längtar tills jag får förverkliga dem.

Ha en skön fredag. KRAM

Grodmamman sa...

Visst måste man få starta lite nya projekt även om man redan startat andra!=) Här har jag nog åtminstone tre påbörjade pysselprojekt och mer skall det bli! Här ska det också sys nya gardiner till köket.
Kram

Vit Gladiolus sa...

Javisst är det svårt att ta bilder, när det är så grått, blir ju inget bra! Tack för kommentaren hos mig! Det blev jättefint när du målade!!
Kramisar

Tineling sa...

Ja men det blev lite som ett vinterlandskap med granen och hästen...mysigt! Jag ska absolut fixa en liten minigran snart...men har du den bara stående i vatten eller har du något annat knep??

Hannis sa...

Mäh...Du julfuskar ju.
Först en gran och nu två!!
Skrattar gott!

Snyggt arrangerat på skåpet.
Skulle också behöva slutföra lite projekt.
Men dygnet har ju för få timmar!
Ska bli spännande att se ditt helgpyssel sen.

Mia sa...

Du ser ut att ha ett så mysigt hem.
Snö!? Fy din stackare, själv skulle jag inte ha något emot att fira jul i flipflops. Blä för kyla!

Härlig helg!
Kram Mia

Villa Hemma sa...

Vitt vinner varje gång!

Granen är såå söt, eller jag menar vinterträdet :-D

- Jenny

StrandviksVillan sa...

Önskar dig en härlig pysselhelg! Själv har jag precis fått en vimpel i rosa till dottern klar! Äntligen, tycker hon säkert ;)
Fint tips att böja till ord av tråd, ska ta och pröva på det!
Anki

Nettan sa...

Vit fär ä en riktig räddare eller hur!? Va fint du gjort det..har oxå ett projekt med en liten mini byrå..bara en strykning kvar tackå lov! Tack för din gulliga komment hos mig..kommer väl snart ett STORT paket då;-)
Ha en riktigt mysig pyssel helg!
Kramkram Nettan

Sara sa...

Granen ger en gnutta julkänsla, men det gör inget :-) Önskar dig en fin helg.
Kram Sara

Anonym sa...

Fin samling av vita saker, o den lilla söta granen gör sig fint där. Satte mina gröna Iittlalyktor på min vita skänk, tänkte då att grönt o vitt faktiskt är snyggt ihop...

Ja att färda vissa projekt tar kanske emot, en del pyssel är ju roligare än andra.

Bra tips på tavlorna där, men på den motsatta väggen där sängen står har jag andra tavlor så jag vet inte vart de skulle få plats...hm, tål att tänkas på, ha en skön helg, kramar

Malin sa...

Ja men himmel vad snygg dalahästen är i vitt.
Inte ska man slösa massa färg på en sån söt lite pålle. Nej, vit ska den va, så himla mkt bättre.=)

Tror minsann att jag såg tre snöflingor idag. Vet inte om det var mina ögon eller om det faktiskt kan ha varit snöblandat regn. Insåg att jag fick leta efter flingorna så..det var ingen snö att skryta över!!

Anonym sa...

Har lite måleriprojekt på gång här med...men jag tycks ha vädergudarna mot mig. Regn regn regn och jag måste vara ut då jag ska spraymåla.
et blev jättefint på byrån...älska sådana där små minigranar. Kram kram

Lisas inredningsblogg sa...

Den lilla granen hade varit perfekt storlek till oss... Får väl hålla utkik efter såna!
Så fint ordet är som du har böjt till! Ska bli spännande och se om du gör fler såna!
Sysysy, ja vilket tyg ska vara till gardinerna? Eller det blir inköp av nytt?! :D KRAM

Hem och Lycka sa...

Snyggt, snyggt! Himla fint du har fått till det där. kram

Anonym sa...

Så söt den är en lilla byrån, en riktig ögonfröjd. Vitt är alla tiders även när det kommer ovanifrån för det lyser upp......

Har ingen lust till nåt, har slapparlördag, faktiskt himla gott!!

Kram!!

svartataket sa...

vad du fixar o donar!!! Jättefint! Jag bara handlar o lägger på hög tills allt är klart! O då kan jag visa massor, om jag inte dött innan..hihi

KRAM

färg o form sa...

Hej!! Kul att titta in hos dig, vad mysigt du har det, tror inte att jag har varit hos dig förr men hittade hit genom "Zinkbaljan".
Tittar snart in igen!
Kram Hannah