lördag 19 juni 2010

Saker som hänt och inte

Punktering på cykeln, hällregn, försvunnen virknål och prinsessbröllop samverkade och ledde till att pysslandet kom av sig och att jag istället fick en enorm rensarlust. Hur de sakerna nu kan leda till städlust begriper jag dock inte.

Hittills har jag städat och tömt i en byrå och fem skåp. Så ni som undrar hur jag kan få plats med allt jag pysslar och loppisfyndar, till er kan jag säga att det får jag inte. Därav stora rensarorgier! Känner mig väldigt nöjd med allt som nu är nedpackat i påsar och ska ges vidare. Och mer ska det bli!

(och så låtsas vi inte om att jag på loppis idag köpt två brickor till och två gamla glasburkar... Nej, det har aaaaaldrig hänt!)

Jag fortsätter att frossa i syrener - allt utom syrenerna är för övrigt loppisfyndat.

9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Fattar inte heller hur detta kan leda till storrensning?!?;)
Tur att du kan rensa och inte är rädd för att göra dig av med saker. Kan man inte rensa, så får man ju problem förr eller senare!:)
Jag skulle vilja ha en syrén här hemma, men bara en liten, typ en dvärgsyrén. Måste bara hitta en bra plats där inga fotbollar når den...
Kram

Helen sa...

Önskar att jag fick lust till att rensa ut saker ibland, men med fler lediga kvällar nu i sommar så kanske den lusten kommer till mig också:)

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Vad duktig du är!! Åh visst är det skönt efteråt när man har rensat! ;) Ha en trevlig helg <3 Kraam Izabell

Tulipa sa...

Hej!
har du hunnit så mycket trots bröllopet?!

Sen jag kom hem från jobbet har jag mest suttit klistrad vid TV;n!

Härligt med syrener!!

Nyanser av vitt sa...

Jag behöver verkligen också rensa överallt. Funderar på att ha en loppis i sommar och sälja lite av allt fint jag har men som jag inte vill ha/har plats för längre
Tack för fina ord om mina armband

Vitt och Blått sa...

Gud vad härligt!! Jag har en heeeel källare på 80 kvm som behöver rensas!! Där finns ALLT! Den ska putsas (alla väggar) av en firma nu i sommar och behöver rensas och i princip tömmas. (Hur nu det ska gå till?) Just nu är hela vårt bohag där nere (eftersom vi målar alla golv på våningen där vi bor) plus saker som är bra att ha, sådant som räddats från tippen blandat med gåvor, loppisfynd och saker från blocket. Bra att ha helt enkelt. :) Vid nästa regnskur ska jag börja rensa har jag bestämt. (Hoppas att det dröjer!!!) Trevlig helg - kram E

bokhyllan sa...

Vilka fina loppisfynd! Ljuslyktan är jätte fin!

MissStorm sa...

Det där med rensarlust har jag aldrig varit med om. Eller jo förresten! Fast inte bland mina egna saker... :/

Rensa på och njut av den goda doften i nystädade lägenheten!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Ha ha! Förstår mycket väl att det kan leda till storrensning...man börjar med en sak, och det slutar med nåt annat...inte alls ovanligt :-)

Hoppas att du hinner njuta lite av söndagen också!

Kram Lina